Publicis One представило нове глобальне і регіональне керівництво

Publicis One представило нове глобальне і регіональне керівництво

31 Березня 2016
1205
31 Березня 2016
16:53

Publicis One представило нове глобальне і регіональне керівництво

1205
Сьогодні, 31 березня, генеральний директор Publicis One Ярек Жембінські (Jarek Ziebinski) оголосив імена нових керівників на глобальному та регіональному рівнях
Publicis One представило нове глобальне і регіональне керівництво
Publicis One представило нове глобальне і регіональне керівництво

Publicis One – глобальна група компаній, яка спеціалізується на комунікаціях і об'єднує під одним дахом навички й досвід усіх агентств холдингу Publicis Groupe у приблизно 50 країнах. Маючи більше 7500 співробітників, Publicis One працює в Європі, Латинській Америці, на Близькому Сході, в Африці та Азії.

"На початку цього року ми розпочали дуже істотну трансформацію Publicis Groupe, яка включає в себе створення Publicis One - нової глобальної групи компаній в сфері комунікацій. Вступаючи на цей шлях, нашим найпершим завданням є створення сильної команди керівників, - сказав пан Жембінські. - Нове керівництво Publicis One складається з досвідчених лідерів, які є кращими з кращих у Publicis Groupe, кожен з яких приносить у команду різні експертизи, набори навичок, підприємницьке мислення і підходи до спільної роботи."

У Латинській Америці Chief Executive Officer призначено Моніку Гедсбі (Monica Gadsby), а Джозефа Піаццу (Joseph Piazza) - Chief Financial Officer. В Азії на посаду регіонального Chief Executive Officer призначено Ніколаса Мената (Nicolas Menat), а регіонального Chief Financial Officer – Рікардо Рочеса (Ricardo Roces).

Щоб надати належний рівень уваги кожному ринку в комплексному регіоні EMEA, який об'єднує 25 країн Європи, Близького Сходу і Африки, регіональним Chief Executive Officer у країнах Бенілюкс призначений Йохан Пармент’є (Johan Parmentier), Центральну й Східну Європу очолив Міша Лукіч (Misa Lukic), Кевін Тромп (Kevin Tromp) став регіональним Chief Executive Officer у Африці. Надавати підтримку цим керівникам буде регіональный Chie fFinancial Officer для всього регіону EMEA Девід Кларк (DavidClark).

На глобальному рівні Еліс Маккріс (Alice McCreath) призначена Chief Financial Officer, кадрами в якості Chief Talent Officer опікуватиметься Марі Прендергаст (Maree Prendergast), а Карен Лім (Karen Lim) стала Communications Director.

Всі зазначені керівники вже почали виконувати обов’язки на нових посадах.

Моріс Леві (MauriceLévy), Chairman& CEO Publicis Groupe, заявив: «Publicis One – це абсолютно новий підхід на ринку із наданням рішень «під ключ». Я переконаний, що під керівництвом ЯрекаЖембінскі Publicis One надаватиме клієнтам найкраще, залучатиме найкращих співробітників і створюватиме великі кар’єрні можливості щоб стати найкращим агентством на кожному з ринків. Я цілком впевнений у команді, яку створив Ярек».

Прес-служба Publicis Groupe Ukraine

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба Publicis Groupe Ukrain
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1205
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду