18 березня -  презентація у Запоріжжі дослідження медіаситуації регіону

18 березня - презентація у Запоріжжі дослідження медіаситуації регіону

15 Березня 2016
861
15 Березня 2016
11:31

18 березня - презентація у Запоріжжі дослідження медіаситуації регіону

861
Що пишуть і показують ЗМІ Запоріжжя, а що реально хочуть чути і читати мешканці регіону - презентують у спільному дослідженні Інституту масової інформації та GfK Ukraine.
18 березня -  презентація у Запоріжжі дослідження медіаситуації регіону
18 березня -  презентація у Запоріжжі дослідження медіаситуації регіону

Презентація відбудеться у п’ятницю, 18 березня, об 11.00.

Експерти Інституту масової інформації протягом місяця моніторили десять місцевих ЗМІ — два телеканали, чотири друкованих та чотири інтернет-видання — на предмет того, які теми піднімаються у медіа найбільше, як висвітлюється тема АТО і внутрішньо переміщених осіб, скільки є джинси та «паркету», а також, як дотримуються місцеві журналісти професійних стандартів.

GfK Ukraine досліджували, звідки саме мешканці Запоріжжя дізнаються новини, які теми їх найбільше цікавлять, а якої інформації бракує у ЗМІ і т.п.

Дослідження проводилось за підтримки Української ініціативи зміцнення громадської довіри (UCBI), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) у жовтні 2015 – лютому 2016 року.

Місце проведення заходу: Запоріжжя, конференц-зал готелю «Інтурист», пр. Соборний, 135, 2-й поверх.

Контактний телефон для реєстрації: 099-118-34-45.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
861
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду