На ICTV – зіркові обличчя «Оскара»!

На ICTV – зіркові обличчя «Оскара»!

19 Лютого 2016
942
19 Лютого 2016
11:48

На ICTV – зіркові обличчя «Оскара»!

942
За один тиждень в ефірі – 12 оскароносних фільмів, із них 3 прем’єри – «Гра в імітацію», «Капітан Філліпс», «Вовк із Уолл-стріт»
На ICTV – зіркові обличчя «Оскара»!
На ICTV – зіркові обличчя «Оскара»!

Зовсім скоро світ дізнається імена цьогорічних переможців головної премії кінематографу – «Оскар». А в ефірі ICTV вже на цьому тижні – найкращі оскароносні фільми із найвидатнішими і найтитулованішими акторами всіх часів! 12 стрічок, які в різні роки збирали справжній урожай кіностатуеток та найзірковіші обличчя «Оскара» – з 23 по 28 лютого на ICTV!

Золотий кіномарафон розпочнеться у вівторок, 23 лютого, пригодницьким фільмом «Голдфінгер», який 1965 року отримав «Оскар» за кращі звукові ефекти. Це третій фільм легендарної бондіани, де роль безстрашного агента 007 виконав видатний Джеймс Бонд усіх часів і народів – Шон Коннері. Увечері цього ж дня охочі полоскотати собі нерви зможуть переглянути трилер «Мовчання ягнят» – справжню класику жанру. Неймовірні Ентоні Хопкінс та Джоді Фостер у головних ролях та цілих 5 «Оскарів» у здобутку. Перемога в номінаціях «кращий фільм», «краща жіноча роль», «краща чоловіча роль», «кращий адаптований сценарій», «кращий режисер» – і це ще далеко не всі причини, щоб подивитися цей захоплюючий трилер.

У середу, 24 лютого, на ICTV – продовження бондіани, фільм «Куляста блискавка» з неперевершеним Шоном Коннері та «Оскаром» за найкращі візуальні ефекти. Увечері в ефірі каналу – драма «Операція «Арго», яка у 2013 році взяла три переможні статуетки (найкращий фільм, адаптований сценарій та монтаж). Сюжет картини заснований на реальних подіях – операції спецслужб з порятунку шести американських дипломатів із Тегерану. Режисером картини став Бен Афлек, він же виконав у ній головну роль, підтвердивши свій не тільки акторський, але й режисерський талант.

Ще одна стрічка бондіани – «Тільки для твоїх очей» – в ефірі ICTV у четвер, 25 лютого. Агента 007 тут зіграв Роджер Мур, а саундтрек до фільму було номіновано на Оскар у номінації «Найкраща пісня». Того ж дня глядачі зможуть переглянути історичну кінодраму «12 років рабства». Тут на екрані справжній зірковий десант – Бенедикт Камбербетч, Бред Пітт, Майкл Фассбендер… Фільм зібрав рекордну кількість позитивних відгуків критиків, номінацій і нагород, серед яких – три «Оскари» (найкращий фільм, адаптований сценарій і найкраща жіноча роль другого плану).

У п’ятницю, 26 лютого дивіться на ICTV історичну драму «Чорний яструб» – володаря двох «Оскарів» (за найкращий звук і монтаж). На головні ролі режисер Рідлі Скотт запросив провідних зіркових акторів – у фільмі знялись Юен Макгрегор, Джош Хартнетт, Орландо Блум, Том Сайзмор.

А от вихідні на ICTV запам’ятаються кіноманам справжнім шквалом оскароносних прем’єр! Розпочне цей марафон історична драма «Гра в імітацію». У 2014 році фільм був представлений аж у 8 номінаціях «Оскара», отримав заповідну статуетку за «найкращий адаптований сценарій», а кінозірки Бенедикт Камберберч та Кіра Найтлі – чергову порцію похвальної критики на свою адресу.

Відразу після «Гри в імітацію» ефір каналу займе «Володар бурі». 9 номінацій на «Оскар», із них – перемога в шести (найкращий фільм, сценарій, звук, монтаж, режисер та монтаж звуку)! Режисер фільму Кетрін Бігелоу у гонитві за кіностатуеткою обійшла навіть свого колишнього чоловіка Джеймса Кемерона, перехопивши в його «Аватара» відразу два «Оскари». Також у суботу на ICTV – сімейна мелодрама «Крамер проти Крамера» із фантастичними Меріл Стріп та Дастіном Хоффманом у головних ролях. У них – 5 «Оскарів» і найпозитивніші відгуки глядачів та критиків із усього світу.

В останній день лютого на каналі – ще дві кінопрем’єри! «Капітан Філліпс» із геніальним Томом Хенксом отримав аж шість номінацій на «Оскар», а «Вовк із Уолл-стріт» із Леонардо ді Капріо – п’ять. Поціновувачі видовищного кіно мають змогу переглянути ці фільми вперше на телеекранах України!

Тиждень найкращих оскароносних фільмів на ICTV розпочато! 23 лютого – «Голдфінгер» (13.30) та «Мовчання ягнят» (23:20). 24 лютого – «Куляста блискавка» (13:35) та «Операція «Арго» (23:25). 25 лютого – «Тільки для твоїх очей» (13:05) і «12 років рабства» (23:25). 26 лютого – «Чорний яструб» (23:25). 27 лютого – «Гра в імітацію» (20:05), «Володар бурі» (22:15), «Крамер проти Крамера» (0:45). 28 лютого – «Капітан Філліпс» (20:20) і «Вовк з Уолл-стріт» (22:50).

 

Прес-служба ICTV

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба ICTV
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
942
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду