Василь Климчук став співвласником і членом редакційної ради каналу HDFashion

Василь Климчук став співвласником і членом редакційної ради каналу HDFashion

23 Жовтня 2014
9203
23 Жовтня 2014
12:31

Василь Климчук став співвласником і членом редакційної ради каналу HDFashion

9203
Василь Климчук став співвласником і членом редакційної ради каналу HDFashion
Василь Климчук став співвласником і членом редакційної ради каналу HDFashion

Тимчасово відсторонений директор парламентського телеканалу «Рада» і колишній генеральний директор телеканалу Ukrainian Fashion Василь Климчук став співвласником і членом редакційної ради телеканалу HDFashion. Відповідні зміни до ліцензії ТОВ «Телерадіокомпанія "Світ"», яке мовить під логотипом HDFashion, внесла 22 жовтня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

 

Заява від компанії про переоформлення ліцензії надійшла до Нацради ще в грудні 2013 року, протягом наступних місяців компанія клопотала про перенесення розгляду заяви, оскільки постійно подавала додаткові заявні документи.

 

Згідно із затвердженими Нацрадою змінами, компанія замість приватного акціонерного товариства стала товариством з обмеженою відповідальністю, змінила місцезнаходження (з вул. Саксаганського, 6 на вул. Дегтярівську, 14).

 

Власниками компанії замість Олени Недашківської та Людмили Волошиної стали Сергій Константінов (60%) і Василь Климчук (40%).

 

Директором замість Наталі Салуянової став Артем Веселов. Новий директор разом з Василем Климчуком стали членами нового складу редакційної ради.

 

Водночас канал HDFashion змінив програмну концепцію. Формат став розважально-інформаційним замість просвітницько-інформаційного. Кількість розважальних і музичних програм зросла з 2 годин до 13 годин на добу, зникли науково-просвітницькі програми, яких було 11 годин на добу, з 4 годин до 3 годин на добу зменшилася кількість інформаційно-аналітичних і публіцистичних програм, з 1 години до 3 годин на добу зросла - культурно-мистецьких, з'явилася 1 година на добу дитячих програм. Кількість реклами, анонсів, елементів оформлення ефіру зменшилася з 6 до 4 годин на добу.

 

HDFashion - це український міжнародний супутниковий телеканал про моду.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9203
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду