Film.ua продовжує співпрацю з Росією й орієнтується на ринок України та СНД

Film.ua продовжує співпрацю з Росією й орієнтується на ринок України та СНД

10 Жовтня 2014
3195
10 Жовтня 2014
17:26

Film.ua продовжує співпрацю з Росією й орієнтується на ринок України та СНД

3195
Film.ua продовжує співпрацю з Росією й орієнтується на ринок України та СНД
Film.ua продовжує співпрацю з Росією й орієнтується на ринок України та СНД

За даними компанії Film.ua, попит українських телеканалів на серіали вітчизняного виробництва зростає. Про це в інтерв'ю виданню «Медиабизнес» розповіли директор Film.ua Production Катерина Швець та директор виробництва Film.ua Анна Скок.

 

«Йде переорієнтація на локальний ринок. Українські канали тепер не хочуть купувати іноземний продукт, тому зростає попит на вітчизняний», - сказала пані Швець.

 

Тим часом Film.ua продовжує співпрацю з російськими партнерами. «Цього року ми продовжуємо працювати з багатьма нашими партнерами з Росії. Завершуємо старі проекти - розпочинаємо нові, - розповіла Катерина Швець. - Наші колеги-росіяни - досить цивілізовані і тверезомислячі люди, наша думка один про одного не змінилася, тому ми продовжуємо працювати як і раніше».

 

Анна Скок додала: «Актори (з РФ. - ТК) їздять до нас як і раніше, і ми їх запрошуємо. Історично так склалося, що в Москві і Санкт-Петербурзі більше акторських кіно-і театральних шкіл, акторів великого рівня там в принципі більше».

 

Щодо інших ринків, пані Швець відзначила, що Film.ua в першу чергу орієнтується на Україну, СНД та інші ринки. «Дуже перспективною може бути робота в копродакшні, особливо з Польщею, - сказала вона. - Копродакшн завжди цікавий обом сторонам.
Ми можемо запропонувати фінасування, кваліфікований персонал, хороших акторів, прекрасні локації, студію, продажу в Україні і не тільки».

 

Анна Скок повідомила, що серіал «Здрастуй, Мама!» Film.ua продано для телепоказу в Італію. «Можливо, ми, як глядачі, і чимось відрізняємося ментально від глядача західно-європейського, але є безумовно спільні цінності та інтереси - любов, відданість, самовідданість ... Якщо говорити зрозумілою мовою - відгук буде в будь-якій країні», - сказала пані Скок.

 

Раніше власник Film.ua Group Сергій Созановський розповів, що Film.ua вироблятиме локальні, тобто власне українські, серіали і кіно у копродакшні з Туреччиною, Румунією чи Молдовою. Також до кінця року компанія планує запустити два серіальних кабельних канали.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3195
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду