На каналі НТН стартує тревел-шоу «Поїхали!» виробництва «Інтера»

На каналі НТН стартує тревел-шоу «Поїхали!» виробництва «Інтера»

10 Жовтня 2014
5649
10 Жовтня 2014
16:03

На каналі НТН стартує тревел-шоу «Поїхали!» виробництва «Інтера»

5649
На каналі НТН стартує тревел-шоу «Поїхали!» виробництва «Інтера»
На каналі НТН стартує тревел-шоу «Поїхали!» виробництва «Інтера»

25 жовтня о 14.00 на телеканалі НТН вийде прем'єрний випуск екстремального тревел-шоу «Поїхали!». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Шоу «Поїхали!» виходитиме на НТН щосуботи.

 

«Кожна серія - нова країна, дивовижне місто, захоплюючий спортивний екстрим. Окрім задоволення мандрівника, глядач також отримає захоплюючі екстрим-враження змагань з мотофристайлу, авіаслалому, брейкдансу, ВМХ (трюки на велосипедах) і багато чого іншому. Ведучий проекту Дмитро Казанцев вперше політає на спортивному літаку, зробить трюки на мотоциклі і велосипеді, навчиться танцювати брейкданс і зловить хвилю на дошці для серфінгу прямо посеред парку в Мюнхені», - анонсує прес-служба НТН.

 

Ведучий нового шоу - Дмитро Казанцев

 

Ведучим програми став Дмитро Казанцев. Виробництвом проекту займався продакшн телеканалу «Інтер».

 

Заплановано до показу вісім випусків програми «Поїхали!» по 30 хвилин кожна. Зйомки проекту відбувалися у восьми європейських країнах - Німеччині, Польщі, Португалії, Хорватії, Іспанії, Греції, Болгарії та Італії.

 

Нагадаємо, два тревел-шоу нещодавно запустив також Перший національний - з 4 жовтня на каналі виходить програма  «Нотатки на глобусі» про екзотичні країни.  7 вересня на Першому стартувало тревел-шоу «Подорожуй Першим» про вітчизняний туризм.

 

Раніше повідомлялося, що Новий канал готує оновлене тревел-шоу «1000 жіночих бажань»

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5649
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду