У січні стартує Одеський міжнародний кінофестиваль Digital

У січні стартує Одеський міжнародний кінофестиваль Digital

10 Жовтня 2014
4607
10 Жовтня 2014
15:53

У січні стартує Одеський міжнародний кінофестиваль Digital

4607
У січні стартує Одеський міжнародний кінофестиваль Digital
У січні стартує Одеський міжнародний кінофестиваль Digital

Одеський міжнародний кінофестиваль вийде у цифровому форматі. Про це повідомляє прес-служба ОМКФ.

 

До онлайнової версії ОМКФ увійде добірка найкращих фільмів цьогорічного кінофоруму. Глядачі матимуть можливість переглянути їх з 1 по 30 січня в онлайн-кінотеатрі Megogo.

 

Програма Одеського міжнародного кінофестивалю Digital складатиметься з двох блоків: поза конкурсного показу й міжнародного конкурсу короткометражних фільмів. До першого увійдуть фільми, подані на ОМКФ-2014 і спеціально відібрані дирекцією фестивалю. У конкурсі змагатимуться артмейнстримні роботи.

 

Заявки на участь в конкурсі прийматимуться з 20 жовтня по 1 грудня. Переможців визначать глядацьким голосуванням. Призовий фонд ОМКФ планує сформувати за рахунок відеопереглядів.

 

«Чимало картин, що демонструються на ОМКФ, так і не потрапляють в український прокат і не виходять на цифрових носіях, а попит на них зростає з кожним роком. Саме тому ми вирішили, що дуже важливо дати нашим глядачам можливість дивитися новинки фестивального кіно у себе вдома. Крім того ми впевнені, що незважаючи на те, що подібний формат вельми незвичайний для українського глядача, він точно стане затребуваним», - прокоментувала новий проект виконавчий продюсер Одеського кінофестивалю Юлія Синькевич.

 

«Протягом трьох років відео-сервіс Megogo розвиває в Україні культуру легального перегляду фільмів в онлайні. Поява подібного проекту - черговий логічний крок в цьому напрямку. Запити нашої аудиторії свідчать, що інтерес глядача до авторського кіно зростає. Впевнені, ОМКФ Digital не тільки розширить бібліотеку MEGOGO і надасть сінефілам доступ до унікального контенту, але також підвищить затребуваність фестивального кіно у масового глядача », - сказав генеральний директор Megogo Володимир Боровик.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4607
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду