Герман Кудинов з Луганська очолив видавничий дім УМХ замість Тетяни Єфименко

Герман Кудинов з Луганська очолив видавничий дім УМХ замість Тетяни Єфименко

8 Жовтня 2014
7413
8 Жовтня 2014
16:52

Герман Кудинов з Луганська очолив видавничий дім УМХ замість Тетяни Єфименко

7413
Герман Кудинов з Луганська очолив видавничий дім УМХ замість Тетяни Єфименко
Герман Кудинов з Луганська очолив видавничий дім УМХ замість Тетяни Єфименко

Видавничий дім «Українського медіахолдингу» Сергія Курченка - UMH Publishing - очолив гендиректор луганської телекомпанії ЛКТ Герман Кудинов. Цю інформацію інтернет-видання «Медіаняня» «Детектор медіа» підтвердив особисто пан Кудинов.

 

За його словами, із сьогоднішнього дня, 8 жовтня, він працює в УМХ. «Поки що - генеральним директором видавничого дому. Покажу результат - тоді подивимося», - повідомив пан Кудинов.

 

Очолити видавничий дім УМХ пана Кудинова запросила нещодавно призначена головою наглядової ради холдингу Олена Бондаренко, народний депутат кількох скликань від Партії регіонів.

 

«Моє завдання одне - адміністрування і заробіток грошей. Я ніколи не втручався у творчу діяльність, у журналістську діяльність. Це суто менеджерська робота, керування великою кількістю працівників і заробіток грошей», - розповів пан Кудинов про поставлені перед ним завдання.

 

Дотепер Герман Кудинов працював генеральним директором обласного об'єднання «Луганське кабельне телебачення» (луганський телеканал і провайдер ЛКТ). Він також є співвласником луганського кабельного оператора «Майбутні комунікації» і депутатом Луганської обласної ради від Партії регіонів.

 

В УМХ Герман Кудінов замінив Тетяну Єфименко, яка багато років керувала видавничим бізнесом УМХ і залишалася працювати в холдингу навіть після його продажу Борисом Ложкіним Сергію Курченку. Також пані Єфименко керувала діловим сегментом UMH після звільнення Надії Шаломової - дружини Бориса Ложкіна.

 

Тетяна Єфименко, до якої «Детектор медіа» звернулася по коментар, попросила зателефонувати пізніше.

 

Нагадаємо, з 26 вересня головою наглядової ради УМХ стала народний депутат від Партії регіонів, перший заступник голови Комітету з питань свободи слова та інформації Олена Бондаренко. На цій посаді вона замінила Юрія Ровенського, який залишив УМХ в липні. Вона згідно з вимогами законодавства складе повноваження депутата Верховної Ради України.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7413
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду