«Футбол 1» та «Футбол 2» уклали ексклюзивну угоду з Xtra TV і більше не присутні на Viasat

«Футбол 1» та «Футбол 2» уклали ексклюзивну угоду з Xtra TV і більше не присутні на Viasat

4 Жовтня 2014
9226
4 Жовтня 2014
09:37

«Футбол 1» та «Футбол 2» уклали ексклюзивну угоду з Xtra TV і більше не присутні на Viasat

9226
«Футбол 1» та «Футбол 2» уклали ексклюзивну угоду з Xtra TV і більше не присутні на Viasat
«Футбол 1» та «Футбол 2» уклали ексклюзивну угоду з Xtra TV і більше не присутні на Viasat

З 1 жовтня телеканали «Футбол 1» та «Футбол 2» стали доступними через супутник тільки на платформі Xtra TV. Про це повідомляє прес-служба телеканалів та їх директор Олександр Денисов.

 

Нагадаємо, раніше ці телеканали транслювалися через супутник на платформі Viasat. Згодом з 1 червня 2012 року канали вийшли на платформу Xtra TV. Пан Денисов також повідомив, що «Футбол 1» та «Футбол 2» також були представлені оператором «Либідь ТБ».

 

«Спочатку ми були присутні на платформі Viasat на ексклюзивній основі. Потім перейшли на неексклюзивну модель роботи з ринком, надавши наші канали крім Viasat також Xtra TV і новому супутниковому оператору "Либідь ТБ". "Либідь ТБ" на ринку не втрималася і, як мені відомо, проект станом на сьогодні закритий. І з 1 жовтня 2014 ми ексклюзивно представлені тільки на платформі Xtra TV», - розповів «Детектор медіа» директор обох телеканалів Олександр Денисов.

 

Пан Денисов також зазначив, що одночасно телеканали доступні в пакетах більше 330 кабельних та IPTV-операторів по всій Україні в SD і HD-якості.

 

Перехід на платформу Xtra TV на ексклюзивній основі керівник «Футбол 1» та «Футбол 2» аргументує тим, що комерційна модель роботи цього провайдера є для телеканалів найбільш оптимальною. «Бо це модель a-la-carte, де присутня прозора схема співпраці: є розподіл доходу від продажу пакетів в процентному співвідношенні, і ми бачимо кількість проданих карт. Xtra TV має амбітні плани зростання за рахунок ексклюзивної дистрибуції наших каналів на супутнику. При цьому, ми були відкриті до переговорів з компанією Viasat і готові були продовжувати співпрацю, але до вирішення так і не прийшли», - зазначив Олександр Денисов.

 

Оператор Xtra TV є міжнародною платформою супутникового телебачення, яка надає послуги на всій території України. Телевізійні пакети компанії розподілені за наступними категоріями: «Спортивний», «Фільмовий», «Пізнавальний», «Дитячий», «Універсальний», «Футбол» та інші.

 

Як підключитися до Xtra TV можна дізнатися на сайті супутникової платформи.

 

Нагадаємо, супутниковий оператор «Либідь ТБ» припинив своє існування у квітні цього року.

 

Нещодавно медіахолдинг «Медіа Група Україна», до якого сходять канали «Футбол 1» та «Футбол 2» виграв тендер УЄФА на трансляцію матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи на 2015-2018 роки.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9226
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду