Другою ведучою вечірнього випуску новин на СТБ стала Ольга Кучер

Другою ведучою вечірнього випуску новин на СТБ стала Ольга Кучер

30 Вересня 2014
6874
30 Вересня 2014
11:27

Другою ведучою вечірнього випуску новин на СТБ стала Ольга Кучер

6874
Другою ведучою вечірнього випуску новин на СТБ стала Ольга Кучер
Другою ведучою вечірнього випуску новин на СТБ стала Ольга Кучер

Журналістка «Вікон» Ольга Кучер стала другою ведучою програми «Вікна-новини» (випуск о 18.00) на телеканалі СТБ. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Раніше цей випуск новин вела щодня телеведуча Віта Євтушина, тепер Ольга Кучер стала другою ведучою програми. 

 

Пані Кучер довгий час працювала журналістом у «Вікнах», робила сюжети про корупцію, події на Майдані, в зоні АТО.

 

На сайті телеканалу опубліковано інтерв'ю з новою ведучою. У ньому Ольга Кучер зазначає, що кожен журналіст мріє спробувати себе у ролі ведучого, опанувати цей новий досвід. На її думку, складність у роботі на цій посаді полягає у постійному контролі власних емоцій.

 

«Під час морально важких матеріалів, про АТО чи про військових, у ведучих очі на мокрому місці, ледь стримуються щоб не заплакати. Одна справа, коли ти сидиш у ньюзрумі і можеш не стримувати себе в емоціях, а інша - прямий ефір, ведучий не може просто встати і піти. Варто пам'ятати, що глядач і так з надірваним серцем дивиться новини, то ж ведучий не повинен добивати його траурним зовнішнім виглядом. Це те, над чим ще варто буде працювати», - розповіла вона.

 

Ольга Кучер зазначила також, що її запросили стати ведучою, «бо всі кажуть, що я викликаю довіру».

 

На її думку, треба вести новини так, ніби розказуєш історії за чашкою кави.

 

«Я хочу щодня, щовечора приходити до глядача в гості і розповідати йому історії, не «бахати» по голові новинами, а розказувати історії, ніби ми сидимо за чашкою кави. Це той стиль, якого я хочу досягти. Але це не так просто, бо інколи під час ефіру можуть змінюватись матеріали, треба перелаштуватись з однієї підводки на іншу і важливо не втратити свій стиль», - вважає пані Кучер.

 

Нагадаємо, у серпні телеканал СТБ збільшив обсяг інформаційного мовлення в прайм-таймі. Щодня в будні дні з 18.00 до 19.00 в ефірі йде інформаційна програма «Вікна-новини» із серією спеціальних репортажів про найважливіші події, що відбуваються в країні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6874
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду