Жіночий сайт «Хочу» запустив цифровий журнал для iPad

Жіночий сайт «Хочу» запустив цифровий журнал для iPad

25 Вересня 2014
5050
25 Вересня 2014
13:11

Жіночий сайт «Хочу» запустив цифровий журнал для iPad

5050
Жіночий сайт «Хочу» запустив цифровий журнал для iPad
Жіночий сайт «Хочу» запустив цифровий журнал для iPad

22 вересня холдинг Open Media Group запустив цифровий щомісячний журнал «Хочу» для iPad, створений командою сайту для жіночої аудиторії  hochu.ua. Про це повідомила прес-служба медіахолдингу Open Media Group.

 

«Команда hochu.ua близько року йшла до звершення цієї мрії. «Хочу»  - цифровий журнал для сучасної дівчини, яка завжди прагне нового, любить красиво одягатися, стежить за собою, вона розумна і іронічна», - повідомили у прес-службі медіахолдингу.

 

Поява цифрового журналу не зупинить роботу над сайтом, який існує майже 9 років, а лише стане «ще одним джерелом натхнення для дівчат».

 

Перший номер цифрового журналу «Хочу» присвячено Україні. «Віднедавна нам випав шанс любити свою країну ще більше. Ми розібралися, як дизайнери виховують в нас патріотизм. Дізналися більше про українські бренди одягу та косметики. Ми особисто поспілкувалися з Юлією Савостіною - дівчиною, яка рік використовувала все тільки з позначкою «зроблено в Україні»», - анонсує медіахолдинг.

 

Створений для iPad додаток дозволить читачам щомісяця безкоштовно завантажувати свіжий випуск журналу, який  після скачування буде доступний  в будь-який час без підключення до інтернету.

 

«Споживання медіа зараз відбувається не тільки в мережі. Мета, яку ми досягли - створити щомісячний журнал для планшетів. Ми розширюємо свої формати і «Хочу» став першим в Україні подібним продуктом», - розподає маркетинг-директор Open Media Group Станіслав Туголуков.

 

Нагадаємо, версію для планшета запустив жіночий журнал «Единственная», який нещодавно оновив свій інформаційно-розважальний портал еdinstvennaya.ua.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5050
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду