Film.ua планує прем’єру другого сезону серіалу «Нюхач» навесні наступного року

Film.ua планує прем’єру другого сезону серіалу «Нюхач» навесні наступного року

23 Вересня 2014
4518
23 Вересня 2014
14:02

Film.ua планує прем’єру другого сезону серіалу «Нюхач» навесні наступного року

4518
Film.ua планує прем’єру другого сезону серіалу «Нюхач» навесні наступного року
Film.ua планує прем’єру другого сезону серіалу «Нюхач» навесні наступного року

Кінокомпанія  Film.ua разом з Pronto Film вирішила до кінця року закінчити зйомки п'ятої-восьмої серій другого сезону детективного серіалу «Нюхач». Про це повідомляє прес-служба кінокомпанії.

 

Другий сезон, як і перший, складатиметься з восьми серій. Раніше компанія повідомляла, що до кінця року планується  відзняти перші чотири серії, наступні чотири - після нового року. Зараз компанія повідомляє, що знімальний період другого сезону  серіалу «Нюхач» триватиме у Києві до грудня, вихід другого сезону на телеекрани заплановано навесні 2015 року.

 

За словами автора ідеї та режисера серіалу Артема Литвиненка, другий сезон стрічки буде більш насиченим карколомними злочинами,  спецефекти - більш вражаючими. Крім того, виникла нова загадка, яка червоною ниткою проходить через весь сезон.  «Ситуації, в які потрапляють наші герої, стали складнішими. Цього сезону Нюхач стикається з абсолютно незрозумілим злом, з чимось, що навіть йому складно зрозуміти», - сказав режисер проекту.

 

 

Режисер серіалу Артем Литвиненко, продюсер Віктор Мирський, виконавчий продюсер Андрій Ризванюк, автори сценарію Артем Литвиненко та Андрій Бабік. У ролях: Кирило Кьяро, Іван Оганесян, Марія Аніканова, Олександр Тютін, Борис Каморзін та інші. Для зйомок другого сезону команда запросила англійського оператора Грехема Фрейка, який останнім часом працював над серіалом «Абатство Даунтон».

 

Нагадаємо, компанія Film.ua Distribution уклала угоду з французькою компанією Box Distribution на передачу всіх видів прав на перший сезон детективного серіалу «Нюхач» виробництва компанії Film.ua.  Дистрибуція серіалу поширюється на всі франкомовні території, які включають у себе понад 30 країн світу.

 

Раніше Film.ua Distribution продала формат серіалу «Нюхач» французькій телекомпанії TF1 для адаптації.

 

Прем'єра детективного міні-серіалу «Нюхач» виробництва Film.ua у 2013 році відбулася в Україні на каналі ICTV, а також у Білорусі, Ізраїлі, Казахстані, країнах Балтії та Росії. Права на трансляцію «Нюхача» було продано в Болгарію, Естонію.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4518
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду