16 вересня – круглий стіл «Ринок глянцевої преси в Україні: перспективи розвитку, шляхи боротьби з кризою, конвергенція, контент»

5 Вересня 2014
4756
5 Вересня 2014
19:43

16 вересня – круглий стіл «Ринок глянцевої преси в Україні: перспективи розвитку, шляхи боротьби з кризою, конвергенція, контент»

4756
16 вересня – круглий стіл «Ринок глянцевої преси в Україні: перспективи розвитку, шляхи боротьби з кризою, конвергенція, контент»

16 вересня в рамках міжнародного медіафоруму Kiev Media Week відбудеться круглий стіл на тему: «Ринок глянцевої преси в Україні: перспективи розвитку, шляхи боротьби з кризою, конвергенція, контент».

 

Круглий стіл відбудеться о 16:00 у конференц-залі готелю Radisson Blu (вул. Ярославів Вал 22, Київ).

 

Мета заходу - об'єднати гравців ринку і привернути увагу до питань галузі. Під час круглого столу представники провідних видавничих домів України, а також представники великих рекламодавців і рекламних агентств обговорять гострі питання індустрії, обміняються думками, поділяться досвідом і запропонують свої шляхи виходу з кризи і шляхи розвитку індустрії.

 

Свою участь у події підтвердили представники видавничих будинків: Наталія Бойко, директор з маркетингу UMH publishing; Світлана Смирнова, комерційний директор журналу «Натали» і Тетяна Кузьменко, керівник відділу маркетингу журналу «Натали» (ВД «Бліц-Інформ»); Ана Варава, шеф-редактор «L'Officiel Украина» та Олександр Стряпкін, комерційний директор «L'Officiel Украина» (ВД «Вавілон»); Оксана Оліярчук, комерційний директор ВД «Едіпресс Україна» та Ольга Мотря, директор з реклами ВД «Едіпресс Україна». Також серед експертів круглого столу буде Андрій Ногін, продюсер і партнер продюсерського центру Final Cut Media.

 

Програма круглого столу розбита на три частини:

- Вступна. Установча: Статистика по ринку преси України. Статистика рекламного ринку. Основні тренди і тенденції на ринку преси.

- Дискусія: Чи є глянсова преса індустрією. Шляхи виходу з кризи, приклади успішних рішень. Контент. Маркетинг і просування. Таргетування аудиторії і шляхів доставки контенту. Відносини «рекламодавець - преса»: нові підходи до розміщення, ефективні способи залучення рекламодавців. Конвергенція друкованої преси та нових медіа. Ефективне використання інновацій. Шляхи збереження доходу преси та ін.

- Сесія запитань і відповідей.

 

З програмою заходу можна ознайомитися тут (програма доповнюється).

 

Для того, щоб стати учасниками круглого столу, необхідно надіслати заявку на реєстрацію за адресою olga_n@mrm.ua, у якій потрібно вказати ім'я, прізвище, компанію, яку ви представляєте та посаду. Підтвердження або відхилення акредитації буде надіслано протягом двох днів після її подання. Організатор залишає за собою право на відмову в акредитації без пояснення причин.

 

З усіх додаткових питань, у тому числі з питань акредитації преси, слід звертатися до Ольги Носик +38 044 459 4610 або olga_n@mrm.ua.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4756
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду