У «Ранку з "Інтером"»  в новому сезоні стартують три нові рубрики

У «Ранку з "Інтером"» в новому сезоні стартують три нові рубрики

3 Вересня 2014
4739
3 Вересня 2014
16:01

У «Ранку з "Інтером"» в новому сезоні стартують три нові рубрики

4739
У «Ранку з "Інтером"»  в новому сезоні стартують три нові рубрики
У «Ранку з "Інтером"»  в новому сезоні стартують три нові рубрики

У новому сезоні в ранковому шоу телеканалу «Інтер» з'являться три нові рубрики - «Близький схід», «Наш Київ!» та «Україна вражає». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

У рубриці «Близький Схід» «Ранку з "Інтером"» розповідатимуться драматичні історії переселенців, які змушені були залишити рідні місця та переселитись в інші регіони України. Їхнє життя кардинально змінилися: хтось втратив близьких, хтось вже не зможе займатися колишньою професійною діяльністю чи залишився без бізнесу. «Це все - трагедії, окремі випадки, які на тлі триваючих бойових дій деколи не так помітні. Кожен українець має право на мир і нормальне життя. Життя людини - це найвища цінність, яка повинна бути в основі будь-яких процесів, що відбуваються в суспільстві. Сенс показати тих мирних людей, які про війну і біду знають не з чуток», - йдеться в повідомленні прес-служби.

 

Рубрику «Наш Київ!» склав цикл авторських сюжетів, присвячених столиці. Кожен сюжет проекту - певного роду екскурсія Києвом. У рубриці розповідатиметься про знаменитих жителів міста - письменників, акторів, учених. «Також «головним героєм» може стати будинок, вулиця, замок з цікавою історією. Ми розповідаємо про історичні факти і містичні події. У цих документальних оповіданнях неповторний дух і дивовижна атмосфера улюбленого міста», - зазначають у прес-службі.

 

Журналісти рубрики «Україна вражає» відвідають безліч місць в Україні, які вражають своїми традиціями, природою та архітектурою. «Приміром, визнаєте, що найбільша пустеля в Європі знаходиться в Херсонській області? Крім «української Сахари» у нас щеє свій Стоунхендж в Житомирській області, свій «Версаль» у Волинській області, та багато інших цікавих місць», - повідомляє телеканал «Інтер».

 

Нагадаємо, 29 серпня ведуча ранкової програми «Ранок з "Інтером"» Ганна Гомонай у прямому ефірі попрощалася з глядачами. Вона розповіла «Детектор медіа», що звільнилася через те, що не згодна працювати разом з телеведучою Анастасією Даугуле, яку було занесено на Дошку журналістської ганьби.

 

За кілька днів новинний продакшн телеканалу «Інтер» НІС запропонував  Ганні Гомонай повернутися до команди новин і вона погодилася.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4739
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду