Стартували зйомки шоу «Серця трьох – 2» для Нового каналу

Стартували зйомки шоу «Серця трьох – 2» для Нового каналу

29 Серпня 2014
8654
29 Серпня 2014
09:38

Стартували зйомки шоу «Серця трьох – 2» для Нового каналу

8654
Стартували зйомки шоу «Серця трьох – 2» для Нового каналу
Стартували зйомки шоу «Серця трьох – 2» для Нового каналу

Днями стартували зйомки другого сезону шоу про кохання «Серця трьох», яке для Нового каналу виробляє творче об'єднання СТБ на чолі з Олексієм Удовицьким. Про це повідомляє сайт Нового каналу.

 

«Два місяці підготовчої роботи позаду. Трійка учасниць визначена. Розпочалися кастинги хлопців. Дівчата готові відбирати свою десятку із понад 100 красенів», - повідомляє Новий канал.

 

У другому сезоні «Серця трьох» буде не 12, а 16 випусків шоу. «Є епізоди, які хочеться показати докладніше, - пояснює керівник ТО Олексій Удовицький. - Приміром, індивідуальні та колективні побачення. І, звісно, фінал. Тому прийняли рішення збільшити кількість випусків».

 

За повідомленням каналу, другий сезон шоу буде емоційнішим за перший. Адже і учасниць, і хлопців обирали і за типажами, і за темпераментом. «Героїні другого сезону кардинально відрізняються від дівчат із попереднього. Їх характери складніші. Ми принципово вибирали такі образи героїнь, щоб проект став насиченішим. Десь драматичнішим, десь романтичнішим. Скажу одне, героїнь прийшли підкорювати такі хлопці, що дівчатам вибирати буде непросто, - розповідає керівник проекту Ольга Вознюк. - Цей сезон цікавий завдяки новим елементам, які змінять вектор шоу. У минулому сезоні ми були зосереджені на емоціях і думках дівчат, їх відчуттях. Але ж ця історія ще й про чоловіків, їм і будемо приділяти більше часу».

 

Новий канал поки не розголошує, хто вестиме шоу. Нагадаємо, на початку червня колишня ведуча проекту «Серця трьох» Маша Єфросиніна залишила Новий канал.

 

«Серця трьох» - це українська адаптація формату Girlfri3nds ізраїльської компанії Keshet. Шоу для Нового каналу знімає виробничий департамент каналу СТБ, творче об'єднання Олексія Удовицького. Обидва канали входять до медіагрупи StarLightMedia. Перший сезон шоу виходив на Новому каналі навесні 2014 року і мав високі показники.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8654
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду