Телеканал «Рабинович TV» стартував на базі каналу News Network

Телеканал «Рабинович TV» стартував на базі каналу News Network

28 Серпня 2014
12886
28 Серпня 2014
17:23

Телеканал «Рабинович TV» стартував на базі каналу News Network

12886
Телеканал «Рабинович TV» стартував на базі каналу News Network
Телеканал «Рабинович TV» стартував на базі каналу News Network

Телеканал «Рабинович TV» (Rabinovich TV), який стартував 1 серпня, запустився на базі супутникового телеканалу News Network. Сьогодні 28 серпня, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення переоформила ліцензію ТОВ «Ньюс нетворк», змінивши логотип News Network на Rabinovich TV.

 

Телеканал News Network отримав ліцензію рік тому - 12 серпня 2013 року. За даними моніторингу Нацради, станом на 20 березня 2014 року мовлення каналу було відсутнє. Як відомо, мовники мають розпочати мовлення протягом року з моменту отримання ліцензії, інакше законом передбачено її анулювання.

 

Моніторинг Нацради станом на 26 серпня зафіксував мовлення на супутнику телеканалу під логотипом Rabinovich TV, що суперечило ліцензії ТОВ «Ньюс нетворк».

 

За словами члена Нацради Олександра Ільяшенка, 7 липня канал повідомив Нацраду, що 1 серпня починає мовлення, і вийде на супутник під логотипом Rabinovich TV. 22 липня апарат Нацради отримав заяву ТОВ «Ньюс нетворк» про переоформлення ліцензії.

 

«У них спливав строк, за який вони мали за законом почати мовлення. Тому вони стартували з новим логотипом передчасно», - пояснив заступник голови Нацради Григорій Шверк.

 

Олександр Ільяшенко попросив компанію на майбутнє спочатку отримувати позитивне рішення Нацради, а потім уже виходити з новим логотипом.

 

Нагадаємо, що власником ТОВ «Ньюс нетворк» є Вадим Рабинович. Компанія про ліцензувалася в Нацраді влітку 2013 року. Канал News Network планував розпочати мовлення на початку травня.

 

У серпні стало відомо про старт нового супутникового телеканалу «Рабинович TV» - 24-годинного новинного каналу з мовленням російською мовою. Головна мета каналу - поширення якісної інформації на різноманітні теми під різними кутами зору.

 

Нещодавно «Радіо Ренесанс» стало «Рабинович ФМ» і отримало попередження Нацради за запуск без переоформлення ліцензії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12886
Читайте також
01.11.2018 17:59
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
5 958
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду