Ігор Вернік став співведучим Віри Брежнєвої в шоу «Хочу до Меладзе»

Ігор Вернік став співведучим Віри Брежнєвої в шоу «Хочу до Меладзе»

27 Серпня 2014
4709
27 Серпня 2014
10:06

Ігор Вернік став співведучим Віри Брежнєвої в шоу «Хочу до Меладзе»

4709
Ігор Вернік став співведучим Віри Брежнєвої в шоу «Хочу до Меладзе»
Ігор Вернік став співведучим Віри Брежнєвої в шоу «Хочу до Меладзе»

Російський актор і шоумен Ігор Вернік стане співведучим Віри Брежнєвої в серіаліті «Хочу до Меладзе» на телеканалі «Україна». Про це повідомляє «Медіабізнес» із посиланням на прес-службу каналу.

 

Віра Брежнєва працюватиме за лаштунками, підтримуючи і втішаючи хлопців-учасників, а Ігор Вернік візьме на себе «основну сцену».

 

«Віра Брежнєва у нас відповідає за жіночу позицію, а я - за чоловічу. І моя позиція полягає у тверезій оцінці того, що відбувається. Але це не означає, що чоловіки не сентиментальні. Я теж відчуваю і переживаю за долю учасників, але, як на мене, краще відразу сказати «ні», якщо ти бачиш, що людина не підходить. Краще відрубати, ніж довго пиляти», - пояснює ведучий.

 

За словами Ігоря Верніка, над пропозицією стати ведучим шоу «Хочу до Меладзе» на телеканалі «Україна» довго не думав: «Знаєте, у мене таке повага до Костянтина Меладзе і таку насолоду я отримав від роботи з ним над першим проектом, що я ні хвилини не роздумував. Все, що пов'язано з Костянтином Меладзе, - пов'язане з абсолютним смаком і високою культурою. Тому я з радістю прийняв цю пропозицію».

 

Нагадаємо, серіаліті «Хочу до Меладзе» стартує в ефірі каналу «Україна» 7 вересня. Головна мета проекту - створення нового бойз-бенду, учасників якого обиратимуть телеглядачі та музичний продюсер Костянтин Меладзе, а допомагатимуть їм судді шоу, якими стали Поліна Гагаріна, Єва Польна, Анна Седакова, Тіматі, Сергій Лазарєв і Володимир Пресняков.

 

Виробництвом шоу «Хочу до Меладзе» за авторським форматом Алана Бадоєва займається компанія Gaudi studio, яка створила шоу «Хочу у ВІА Гру».

 

Крім каналу «Україна» шоу також транслюватимуть телеканали Казахстану, Білорусі та Росії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4709
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду