«Орел і решка – 9» стартує на «Інтері» 7 вересня

«Орел і решка – 9» стартує на «Інтері» 7 вересня

27 Серпня 2014
4967
27 Серпня 2014
09:28

«Орел і решка – 9» стартує на «Інтері» 7 вересня

4967
«Орел і решка – 9» стартує на «Інтері» 7 вересня
«Орел і решка – 9» стартує на «Інтері» 7 вересня

7 вересня на телеканалі «Інтер» стартує новий, уже дев'ятий за ліком, сезон тревел-шоу «Орел і Решка. Незвідана Європа». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма виходитиме по неділях об 11:00.

 

У цьому сезоні ведучі вирушать з невідомих куточків до Європи. Але туди, де не гуляють натовпи туристів, а де живе дух Старого Світу і куди не так просто добратися: Нормандія, Більбао, Сарагоса, Роттердам, Бордо, Сараєво, Белград, Фарерські острови, Неаполь, Шпіцберген.

 

У першому випуску «Орел і Решка. Незвідана Європа» ведучі вирушать у Бордо - це найбільше за площею місто Франції з населенням майже в мільйон осіб. Французи називають його «маленьким Парижем», «Сплячою Красунею» і «портом Місяця».

 

Нагадаємо, «Орел і решка» - пізнавально-розважальна програма про подорожі. Кожна програма розповідає про одну країну або місто з двох точок зору мандрівника, не обмеженого матеріально, і тотально економного. Ведучі - Коля Сєрга і Регіна Тодоренко. Виробництво шоу здійснює продакшн «Тінспіріт студіо».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4967
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду