«1+1» випустить книгу про роботу журналістів ТСН на Майдані

«1+1» випустить книгу про роботу журналістів ТСН на Майдані

21 Серпня 2014
5862
21 Серпня 2014
12:19

«1+1» випустить книгу про роботу журналістів ТСН на Майдані

5862
«1+1» випустить книгу про роботу журналістів ТСН на Майдані
«1+1» випустить книгу про роботу журналістів ТСН на Майдані

Колишній шеф-редактор ТСН на каналі «1+1», а нині генеральний продюсер «Ukraine Today» Тетяна Пушнова підготувала книгу про роботу команди ТСН під час Майдану. Про це вона розповіла в інтерв'ю виданню «Медіаняня».

 

«Так, уже є матеріал, назва і навіть обкладинка. Але те, що книгу пишу я - надто голосно сказано. Ми збираємо інформацію, як ТСН працював в той період. Я б хотіла, щоб цей продукт став в якомусь значенні історичною книгою: ти її відкриваєш і можеш зрозуміти, що відбувалось на Майдані в конкретний день і як на це реагували наші журналісти. Інформація, подана в літературному стилі, складається з матеріалів у випусках ТСН і реакції журналістів в соцмережах», -  сказала Тетяна Пушнова.

 

Канал «1+1», за її словами, вирішив випустити не лише друковане видання, а й мультимедійний проект. «Книга плюс великий інтернет-сайт, на якому будуть і тексти, і фотографії, що не увійшли у книгу, і відео», - розповіла автор.

 

Книгу, за словами Тетяни Пушнової, презентуватимуть на Львівському форумі видавців у вересні (хоча видання ще не надруковане), а весь проект можна буде побачити уже в листопаді, до річниці Євромайдану.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5862
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду