Вадим Денисенко заявляє, що став власником видавничого дому «Картель»

Вадим Денисенко заявляє, що став власником видавничого дому «Картель»

18 Серпня 2014
5142
18 Серпня 2014
17:17

Вадим Денисенко заявляє, що став власником видавничого дому «Картель»

5142
Вадим Денисенко заявляє, що став власником видавничого дому «Картель»
Вадим Денисенко заявляє, що став власником видавничого дому «Картель»

Головний редактор каналу «Еспресо.TV» Вадим Денисенко заявив, що видавничий дім «Картель» перейшов у його власність. Про це він розповів особисто в інтерв'ю «Детектор медіа».

 

Вадим Денисенко каже, що самостійно керуватиме компанією, поєднуючи обов'язки шеф-редактора видань «Картелю» з посадою редактора телеканалу «Еспресо.TV». «Сума угоди не розголошується», - сказав Вадим Денисенко.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», ВД «Картель» продали у березні цього року. У зв'язку з приходом нового власника частина колективу звільнилася.

 

Видавнича група «Картель» була заснована у 2001 році. До її складу входять «Всеукраїнське передплатне агентство», мережа роздрібних продажів «Картель-преса», рекламні агенції, ділові видання «Деловая столица», «Власть денег» і портал depo.ua, а також глянцеве видання «Вокруг света».

 

Нагадаємо, восени 2013 року з'явилася інформація про продаж ВД «Картель» Сергію Курченку, але сторони цю інформацію заперечили. За кілька днів у газеті «Деловая столица» змінився головний редактор (з видання пішла Інна Ковтун). Згодом стало відомо, що ПрАТ «Картель» вирішило придбати 25,03% власних акцій у народного депутата Олексія Федуна за 2 млн 60 тис. грн. Решта 74,97% акцій належить офшорній компанії «Інтершелп Лтд» з Белізу.

 

У березні цього року видання Hubs повідомило з посиланням на власні джерела, що компанію придбав мільярдер Олег Бахматюк, однак його прес-секретар цю інформацію спростувала. Кінцевими власниками проекту раніше були акціонери російської нафтової компанії «Лукойл» Вагіт Алекперов і Леонід Федун.

 

Ірина Андрейців для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5142
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду