Новий канал відмовився від зйомок «Ревізора» за кордоном

Новий канал відмовився від зйомок «Ревізора» за кордоном

5 Серпня 2014
4166
5 Серпня 2014
12:54

Новий канал відмовився від зйомок «Ревізора» за кордоном

4166
Новий канал відмовився від зйомок «Ревізора» за кордоном
Новий канал відмовився від зйомок «Ревізора» за кордоном

П'ятий сезон реаліті-шоу «Ревізор» команда Нового каналу зніматиме в Україні. Про це повідомляється на сайті каналу.

 

«Зараз не на часі розповідати людям про європейські стандарти обслуговування для класу вище середнього. У країні відбуваються такі трагічні події, гинуть люди. Поїздки за кордон заради того, щоб набратися закордонного досвіду - це зараз цинічно і позбавлене сенсу. Ми вирішили запитати у людей, що вони хочуть побачити у п'ятому сезоні. І вони відповіли: їх не цікавить, як працюють ресторатори і готельєри в Іспанії чи Франції. Глядачі хочуть знати, що відбувається у нашій країні»,  - сказала керівник Творчого об'єднання Вікторія Бурдукова.

 

Опитування аудиторії програми провели в соцмережах та на сайті каналу. 88% прихильників команди проголосували «за» рішення каналу проводити зйомки в Україні, 12% - «проти». При цьому кількість опитаних не вказується.

 

Як писала «Детектор медіа», покази програми нового сезону «Ревізора» стартують в ефірі Нового каналу  18 серпня.  Щопонеділка з 16:00 і до півночі канал транслюватиме випуски програми - вдень повтори старих, а у вечірній прайм-тайм - епізоди програми з Ольгою Фреймут, які ще не виходили в ефір.

 

Тим часом колишня ведуча ревізора Ольга Фреймут стала обличчям авторського проекту «Інспектор Фреймут», що виходиме з третього вересня на каналі «1+1».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4166
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду