Завершився чат з генпродюсером Нового каналу Сергієм Євдокимовим

Завершився чат з генпродюсером Нового каналу Сергієм Євдокимовим

31 Липня 2014
6357
31 Липня 2014
14:00

Завершився чат з генпродюсером Нового каналу Сергієм Євдокимовим

6357
Тема – «Новий сезон на Новому каналі»
Завершився чат з генпродюсером Нового каналу Сергієм Євдокимовим
Завершився чат з генпродюсером Нового каналу Сергієм Євдокимовим

О 14.00 відбулася чат-конференція на http://chat.detector.media з генеральним продюсером Нового каналу Сергієм Євдокимовим на тему: «Новий сезон на Новому каналі».

 

До обговорення пропонувались питання: які нові проекти готує Новий канал на осінній сезон; які нові обличчя представить канал на зміну Ользі Фреймут і Маші Єфросиніній; чи планує Новий повернути в ефір новини; зміни в проекті «Ревізор» тощо.

 

Повну версію чат-конференції читайте згодом на «Детектор медіа».

 

Біографічна довідка:

 

Сергій Євдокимов народився 10 травня 1975 року в Москві. У 1997 році закінчив із червоним дипломом відділення політології філософського факультету Московського державного університету ім. М.В. Ломоносова. Кандидат політичних наук.

 

У 1999 році працював референтом у програмі «Время» на «Первом канале».

 

У 2000 році перейшов на НТВ в інформаційну програму «Сегодня» на посаду редактора ранкових новин.

 

У 2001-2003 роках - шеф-редактор денних, вечірніх та підсумкових щотижневих випусків новин НТВ.

 

З 2003 по 2004 рік - старший продюсер програми «Намедни» з Леонідом Парфьоновим (зона відповідальності - сюжети на політичну тематику і тематичне планування програми).

 

У 2004 році після закриття «Намедни» разом із Миколою Картозією (екс-шеф-редактор «Намедни») придумав і запустив в ефір «Программу Максимум», яка на довгі роки визначила «обличчя» та ідеологію каналу НТВ.

 

З 2006 по січень 2012 року - заступник директора Дирекції праймового мовлення НТВ. Серед найбільш помітних продюсерських проектів: музичне шоу «Ты - суперстар», програма «Русские сенсации», «Центральное телевидение», «Главный герой», ток-шоу «НТВшники», науково-популярний цикл Павла Лобкова, «История всеросссийского обмана», конкурс народних гумористів «Ты - смешной», «Музыкальный ринг НТВ» та інші.

 

Крім роботи на НТВ також брав участь у запуску таких проектів, як ток-шоу Тиграна Кеосаяна («Рен-ТВ»), науково-популярного тележурналу «Прогресс с Павлом Лобковым» («Пятый канал»), пародійного шоу «Все по-нашему» (СТС) та інших.

 

З літа 2012 по грудень 2013 року - віце-президент російського телевізійного холдингу «ПрофМедиа-ТВ» (канали «Пятница», ТВ-3, «2х2»). Одним з головних його завдань був запуск нового розважального телеканалу «Пятница» на колишній частоті MTV (вийшов із червня 2013 року).

 

Із січня 2014 року працює генеральним продюсером українського Нового каналу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6357
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
3556 дн. тому
Коли нарешті припините трансляцію серіалу "Вороніни"? Мало того, що серіал - про дебілів і для дебілів, з акторами-дебілами, так ще й російський. Чи не досить? І взагалі у вас в ефірі забагато російського дебілізма для повноцінної української аудиторії. Кінчайте з цим. Не дратуйте і не провокуйте глядачів. А то дочекаєтеся. І не кажіть потім, що вас не попереджали.
Павло
3556 дн. тому
Доброго дня. По-перше, хочу виразити подяку за ту значну кількість фільмів в ефірі українською (особливо новинок і зокрема, які були в рідному дубляжі!). Але були випадки, що деякі фільми планувались українською (принаймі реклама була українською), але транслювались російською (це зокрема "Ілюзія обману" (2013) (реж. Луї Летер'є), "Легковажна я" (2010) (реж. Dїлл Ґлак). Проте хочу замітити, що мультфільм "Ронал-варвар" (2011) був продемонстрований вперше російською, а наступного показу - українською! Тож запитання: чи можна сподіватись, що у новому сезоні ваш канал покаже вище вказані фільми в українському дубляжі / озвученні? І чи планує канал крім різного роду передач і шоу радувати глядача новим кіно українською? Дякую. З повагою, Павло.
Йосип
3557 дн. тому
Вітаю. Скажіть, чи не забагато, як для великого українського мовника, мотлоху від СТС і ТНТ у вашому ефірі? Чому не бачимо у сітці мовлення зарубіжних серіалів, док. передач? І звісно, сьогодення потребує новин на каналі, і не таких, як "Абзац", а нормальних. Дякую.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду