«Студія Пілот» знімає для Нового каналу реаліті про закордонних українців Back in UA

«Студія Пілот» знімає для Нового каналу реаліті про закордонних українців Back in UA

29 Липня 2014
6292
29 Липня 2014
14:28

«Студія Пілот» знімає для Нового каналу реаліті про закордонних українців Back in UA

6292
«Студія Пілот» знімає для Нового каналу реаліті про закордонних українців Back in UA
«Студія Пілот» знімає для Нового каналу реаліті про закордонних українців Back in UA

Продакшн-компанія «Студія Пілот» знімає для Нового каналу пілотну серію нового розважально-пізнавального шоу Back in UA, у якому змагатимуться молоді етнічні українці з-за кордону. Про це йдеться в повідомленні, поширеному в групах закордонних українців у соціальних мережах.

 

Інформацію «Детектор медіа» підтвердила керівник департаменту промо та PR Нового каналу Ольга Балабан. Вона уточнила, що проект знімається не для осені 2014 року, а на пізніший сезон.

 

Формат програми включає в себе елементи реаліті-шоу з ігровими складовими. Головна мета проекту - відкрити глядачам Україну крізь сприйняття очима західного світу.

 

«Ми шукаємо героїв програми - молодих етнічних українців, які ніколи не були в Україні, або виїхали звідси ще маленькими дітьми. Ці хлопці й дівчата (20-30 років) виїхали з батьками з України в ранньому дитинстві (4-5 років) або народилися вже за межами нашої країни в сім'ях українців. Також ми би хотіли знайти всиновлених українських дітей, які знають історію свого походження і прагнуть побачити місце, де народилися. Їхнє життя склалося так, що вони потрапили у люблячу родину закордоном, але Україна їм дуже цікава», - повідомляють кастинг-редактори нового проекту.

 

Для молодих людей, які про Україну знають лише з інтернету і телевізійних новин, участь у телевізійному проекті - можливість побувати на своїй батьківщині, можливо, побачити свою рідню, познайомитись із культурними звичаями не лише свого регіону, а й із традиціями регіонів інших учасників проекту, взяти участь у конкурсах, які передбачені в шоу і пов'язані із сучасним життям країни, побутом та культурними традиціями.

 

Кожен герой програми має змогу виграти головний приз - 500 тис. гривень.

 

«Ця програма допоможе глядачам зрозуміти, чим є сучасна Україна - чи це Європа, чи ще радянська цивілізація, чи країна з власним менталітетом. А героям шоу визначити свою національну самоідентифікацію», - запевняють кастинг-редактори.

 

Учасники можуть спілкуватися українською, російською або англійською мовами.

 

За участь у шоу передбачений гонорар. Перед зйомками проекту обов'язкове підписання контракту та страхування учасників. Усі витрати, пов'язані з пересуванням, страхуванням та забезпеченням умов проживання героїв програми, бере на себе телевізійний канал.

 

«Наша держава зараз перебуває на історичному переламі, який дозволить змінити її на краще. І зараз, як ніколи, дуже важливо показати Україну такою, якою вона є насправді - красивою, заможною, зі щирими працелюбними людьми, з багатими традиціями та потенціалом на розвиток», - наголошують творці проекту.

 

Охочі взяти участь у проекті можуть писати на електронну пошту isak@studiopilot.tv, Skype - isakpilot.

 

Нагадаємо, Новий канал (творче об'єднання Олени Маторіної) знімає пілот романтично-пригодницького шоу за оригінальним форматом під робочою назвою «Звичка одружуватись», який планується до виходу в наступних сезонах.

 

Нагадаємо, що для осіннього сезону Новий канал готує реаліті-шоу «Супермодель по-українськи» за іспанським форматом Supermodelo, жіночу версію «Холостяка» під назвою «Герої&Коханці» за іспанським форматом A Prince for Corina, новий сезон «Безумного автостопу», гумористичне «Стендап Шоу» Андрія Шабанова, другий сезон форматного реаліті «Серця трьох», серіаліті «Проект "Перфект"» за норвезьким форматом Prosjekt Perfekt.

 

В осінній сезон Новий канал увійде з новими графікою, заставками-ідентифікаторами і слоганом «Давай жити разом!».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6292
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду