Star Media випустить чотири драматичні серіали

Star Media випустить чотири драматичні серіали

28 Липня 2014
5500
28 Липня 2014
15:27

Star Media випустить чотири драматичні серіали

5500
Star Media випустить чотири драматичні серіали
Star Media випустить чотири драматичні серіали

Українсько-російська кінокомпанія Star Media працює над створенням чотирьох серіалів у жанрі драми. У виробництві поточного 2014 року - пригодницька драма «Культ» та дві кримінальні драми «Не відпускай мене» («Не отпускай меня») та «Оплата за лічильником» («Плата по счетчику»). Наступного року компанія планує випуск воєнно-історичної драми «За законами воєнного часу» («По законам военного времени»). Про це повідомляється на сайті Star Media.

 

 

12-серійний фільм «Культ» розповідає про групу молодих росіян, які ввійшли до секти «Моментум», що базується в латиноамериканській країні Вендора. «Родичі, прагнучи врятувати дітей від неминучої смерті, наймають професійного військового. Повністю довірившись йому, вони прибувають до Вендори. Однак незабаром стає зрозуміло, що найнятий професіонал має свої інтереси в цій небезпечній країні...», - йдеться в анотації серіалу.

 

Зйомки серіалу «Культ» відбуваються в Республіці Куба та в Москві.

 

Автори сценарію: Ігор Торотько, Юрій Бобер, Віталій Ващенко, режисер - Олег Фесенко, художник-постановник - Денис Биков, оператор-постановник - Арунас Баразнаускас, продюсер - Влад Ряшин.

 

В ролях: Дмитро Мар'янов, Тетяна Арнтгольц, Артур Сопельник, Дмитро Бікбаєв, Костянтин Крюков, Андрій Зібров, Аліна Сергеєва, Валерій Ніколаєв, Анастасія Клименко.

 

 

Міні-серіал «Не відпускай мене» (4 серії) розповідає про долі двох дуже різних молодих жінок. Наташа Конопльова працює медсестрою, живе від зарплати до зарплати та не має грошей на лікування мами, що раптом серйозно захворіла. В цьому ж місті живе «мажорка» Лєра Кузіна, яка обожнює клуби, де пробує не лише алкоголь, а й наркотики. За сюжетом, Наташа рятує Лєру від самогубства, і так їх зводить доля.

 

Фільм знімається у Києві.

 

Сценарист - В'ячеслав Шмідт, режисер - Роман Бровко, художник-постановник - Діана Тодоратьєва, оператор-постановник - Олексій Калін, продюсери - Юрій Мінзянов, Влад Ряшин.

 

В ролях: Олександра Сизоненко, Анна Адамович, Володимир Мамчур, Костянтин Самоуков, Оксана Вороніна, Петро Миронов.

 

 

Серіал «Оплата за лічильником» теж складається з 4 серій. У ньому розповідається про пригоди таксиста Павла, з яким розлучається дружина, а першим клієнтом виявляється бандит, який пограбував інкасаторів. Таксист знаходить клієнта мертвим, а в багажнику свого авто бачить валізу з діамантами. Дочку Павла викрадають бандити, а його самого зупиняють інспектори ДПС. Головному герою доводиться виплутуватися із цих складних обставин.

 

Серіал знімається в Санкт-Петербурзі.

 

Автори сценарію - Андрій Житков, Михайло Трофименко, Павло Гельман, Михайло Бобровник, Володимир Куковякін, режисер - Кирило Капіца, художник-постановник - Леонід Карпов, оператор-постановник - Василь Бородін, композитор - Олесь Коровніченко, продюсери - Юрій Мінзянов, Влад Ряшин.

 

В ролях: Олексій Комашко, Олена Мартиненко, Олена Руфанова, Генадій Меньшиков, Андрій Бабенко.

 

 

Серіал «За законами воєнного часу» налічує 12 серій. Події відбуваються в липні 1941 року. Напружена обстановка додає роботи слідчим київської воєнної прокуратури Івану Рокотову та Світлані Єлагіній. Вони розслідують найважчі справи як на передовій, так і в місті, де активізуюється кримінальний світ. У фільмі крім детективної є й любовна лінія.

 

Зйомки серіалу проходять у Києві та Чернівцях.

 

Автори сценарію - Євген Гориславець, Дмитро Лисенко, Василь Попов. Режиссер - Максим Мехеда, художник-постановник - Лариса Жилко, оператор-постановник - Сергій Павленко, продюсери - Артем Доллежаль, Влад Ряшин.

 

В головних ролях: Євген Воловенко, Катерина Клімова, Максим Дрозд.

 

Прес-служба компанії Star Media не володіє інформацією про канали-замовники цих серіалів.

 

Нагадаємо, що Star Media нині також знімає два детективні серіали - «Злочин у фокусі» («Преступление в фокусе») та «Нишпорка» («Ищейка»), а також три мелодрами - «Все повернеться» («Все вернется»), «Мінус один» («Минус один») та «Коханки» («Любовницы»).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5500
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду