Керівник кримськотатарського каналу ATR спростувала чутки про продаж

Керівник кримськотатарського каналу ATR спростувала чутки про продаж

24 Липня 2014
3438
24 Липня 2014
16:31

Керівник кримськотатарського каналу ATR спростувала чутки про продаж

3438
Керівник кримськотатарського каналу ATR спростувала чутки про продаж
Керівник кримськотатарського каналу ATR спростувала чутки про продаж

Генеральный директор канала ATR Ельзара Іслямова назвала чутками інформацію щодо можливого продажу цього єдиного у світі кримськотатарського телеканалу. Про це вона повідомила в інтерв'ю інтернет-виданню «Крым.Реалии».

 

«Інформацію навколо ATR, пов'язану з його покупкою, важким становищем, не інакше як чутками не назвеш. Давайте будемо відверті, положення в Криму зараз у всіх складне, і ми не виняток. Всі підприємці будували свої виробничі та маркетингові плани в одних умовах, а жити довелося в інших. Ми також інтегровані в соціально-економічний простір і тому все, що відчуває Крим, ми також відчуваємо і на собі», - заявила гендиректор телеканалу.

 

Генеральний директор також назвала такими, що не відповідають дійсності повідомлення про те, що нібито плани придбати канал є у колишнього першого «віце-прем'єра» кримського «уряду» Рустама Теміргаліева. «Абсолютно не відповідає дійсності - ні на один відсоток! Це просто чутки. Ніхто не збирається продавати телеканал», - сказала керівник каналу.

 

За словами Ільзяри Іслямової, наразі фінансування телеканалу скоротилося через те, що доходи впали більш ніж на 70%. До березневих подій канал ATR з кожним місяцем нарощував обсяги рекламних бюджетів і практично наблизився до окупності. «У нас є певні труднощі, пов'язані з тим, що рекламні бюджети українських рекламодавців повністю закрилися, кримські компанії не в змозі повноцінно давати рекламу, а російські - ще не відкрились», - сказала керівник каналу.

 

Нагадаємо, наприкінці березня кримськотатарський канал ATR заявив, що збирає кошти для виробництва і продовження діяльності.

 

«У березні, коли відбулося різке падіння, нам довелося звернутися до наших телеглядачам за підтримкою. Відгукнулося дуже багато наших співвітчизників, серед них абсолютно різні люди з різним достатком, різних професій, різного віку. Всі об'єдналися, бізнесмени, літні люди, студенти, працівники підприємств, творчі колективи, жителі багатьох сіл. Знаєте, саме тоді ми по-справжньому відчули результати своєї праці, ми дійсно отримали визнання народу, його підтримку та захист», - повідомила Ільзяра Іслямова.

 

Гендиректор визнала, що на каналі існує певна заборгованість із заробітної плати. «У сформованих умовах нам довелося серйозно скоротитись у витратах, але до певних меж, щоб це не вплинуло на якість і кількість нашого телевізійного продукту», - пояснила вона.

 

Ільзяра Іслямова також повідомила, що на каналі ATR опрацьовують ідею акціонування підприємства.

 

«Детектор медіа»

 

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3438
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду