На каналі «Україна» стартують кастинги талант-шоу за турецьким форматом  Keep Your Light Shining

На каналі «Україна» стартують кастинги талант-шоу за турецьким форматом Keep Your Light Shining

18 Липня 2014
5359
18 Липня 2014
19:05

На каналі «Україна» стартують кастинги талант-шоу за турецьким форматом Keep Your Light Shining

5359
На каналі «Україна» стартують кастинги талант-шоу за турецьким форматом  Keep Your Light Shining
На каналі «Україна» стартують кастинги талант-шоу за турецьким форматом  Keep Your Light Shining

Телеканал «Україна» оголосив про початок кастингів в нове вокальне шоу - української адаптації турецького формату Keep Your Light Shining («Тримайте світло увімкненим»). Про це йдеться на сайті телеканалу.

 

Творці шоу на каналі «Україна» обіцяють, що нова програма буде масштабною і несхожою на інші вокальні шоу.

 

Кастинг обіцяє стати одним з наймасштабніших в Україні, а шоу - несхожим на інших. «Зараз на українському ТБ представлено багато яскравих талант-шоу, і здивувати аудиторію дійсно складно. Наше нове музичне шоу - це абсолютно новий і оригінальний формат. Всіх деталей поки розкривати не буду. Скажу тільки, що це буде вокальна лотерея, в яку ми запрошуємо пограти всіх, хто любить співати», - сказала директор департаменту планування програм телеканалу «Україна» Юлія Гатітуліна.

 

Прослуховування вокалістів, що можуть стати учасниками шоу, пройде в п'яти містах України - Києві, Львові, Дніпропетровську, Харкові та Одесі.

 

«Одного бажання і цілеспрямованості, щоб стати учасником проекту і новою зіркою шоу-бізнесу, мало. Необхідними умовами є сильний вокал і наявність музичного слуху. А ось освіта та вік - значення не мають», - зазначає канал.

 

Детальна інформація про таймінг кастингів - на офіційному сайті каналу «Україна».

 

Формат Keep Your Light Shining розроблений турецькою компанією, і вже успішно виробляється в Німеччині та Китаї.

 

Нагадаємо, телеканал «Україна» уклав угоду про придбання формату Keep Your Light Shining («Тримайте світло увімкненим») турецького дистрибутора Global Agency. За умовами формату в шоу візьмуть участь 12 гравців, головна мета яких - використати свої вокально-артистичні дані, аби сподобатися трьом суддям. Щоб зробити це, у них є лише 20 секунд. Для ефекту швидкоплинності часу в шоу використовується яскраве світло: кожен учасник може показати свій талант, доки на нього направлений прожектор.

 

Прем'єра ігрового вокального шоу в ефірі каналу запланована на 2015 рік. Виробництвом шоу разом з телеканалом «Україна» займатиметься Friends Production.

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5359
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду