Перший національний запускає три програми для дітей

Перший національний запускає три програми для дітей

15 Липня 2014
4985
15 Липня 2014
16:38

Перший національний запускає три програми для дітей

4985
Перший національний запускає три програми для дітей
Перший національний запускає три програми для дітей

На Першому національному стартують три нові дитячі програми - «Хочу бути», «Школа Мері Поппінс» та «Національний відбір на дитячий пісенний конкурс "Євробачення-2014"». Про це стало відомо 15 липня під час презентації «15 нових проектів і телеведучих Першого національного», яку організувала Національна телекомпанія України (НТКУ).

 

Програма «Хочу бути» стартує в ефірі телеканалу 27 липня. Її цільовою аудиторією стануть діти 10-13 років, які зможуть дізнатися про різноманітні професії. Двоє ведучих «Хочу бути», хлопчик і дівчинка, виступлять у ролях «Практика» та «Розумника». «Практик» уявлятиме себе в різних професіях та випробовуватиме їх на собі, а «Розумник» цікавитиметься теорією, тому шукатиме в інтернет-енциклопедії цікаву інформацію про спеціальності.

 

Перший випуск «Школи Мері Поппінс» вийде в ефір 10 серпня. Ведучими стануть Наталія Яковенко, яка виконуватиме роль Мері Поппінс, та двоє вихованців чарівниці, у ролі яких виступлять Катерина Баліцька та Олексій Василенко. Через кумедні ситуації та жарти діти будуть знайомитися із навколишнім світом та навчатимуться нормам поведінки.

 

Тимур Мірошниченко, Наталія Яковенко, Катерина Баліцька та Олексій Василенко

 

«Національний відбір на Дитячий пісенний конкурс "Євробачення-2014"», який веде Тимур Мірошниченко, висвітлюватиме подробиці фінального відбору всеукраїнського етапу конкурсу, який проходитиме в Міжнародному дитячому центрі «Артек-Карпати» в Буковелі. У фіналі візьмуть участь 20 виконавців, які презентуватимуть по одній пісні. З ними глядачі зможуть ознайомитися, переглянувши профайли кожного з фіналістів в ефірі Першого національного. Результати конкурсу стануть відомі під час прямого ефіру 9 серпня.

 

Нагадаємо, 16 липня на Першому національному стартує програма «Перша студія», ведучим якої зможе стати кожен охочий.

 

З 17 липня в ефірі телеканалу йтиме програма журналістських розслідувань Наталки Седлецької «Схеми» спільного виробництва НТКУ та «Радіо Свобода».

 

20 липня відбудеться прем'єра економічного тижневика Андрія Юхименка та Олега Гавриша «Перша шпальта» власного виробництва НТКУ.

 

З середини серпня на Першому національному стартує авторський проект Мустафи Найєма «Найєм-time», який також вироблятиме НТКУ.

 

«Детектор медіа»

Фото Максима Лісового

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4985
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду