Канал «2+2» запускає щоденну програму розслідувань «Люстратор 7.62»

Канал «2+2» запускає щоденну програму розслідувань «Люстратор 7.62»

15 Липня 2014
13250
15 Липня 2014
12:44

Канал «2+2» запускає щоденну програму розслідувань «Люстратор 7.62»

13250
Канал «2+2» запускає щоденну програму розслідувань «Люстратор 7.62»
Канал «2+2» запускає щоденну програму розслідувань «Люстратор 7.62»

Починаючи з 21 липня, в ефірі каналу «2+2» виходитиме програма «Люстратор 7.62». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Новий проект виходитиме в ефірі з понеділка по п'ятницю після випуску новин «Спецкор» о 22.00. Хронометраж щоденного випуску - п'ять хвилин. Також планується повний  випуск програми хронометражем 45 хвилин.

 

Телеканал анонсує програму «Люстратор 7.62» як першу програму на українському телебаченні, журналісти якої не тільки роблять сенсаційні розслідування на суспільно значущі теми, а й домагаються люстрації учасників корупційних схем.

 

«Ми розкажемо те, про що не кажуть інші. Ми не просто покажемо корупційну схему, а доб'ємося люстрації тих чиновників, які її очолюють. Ми безцензурні, неупереджені, безкомпромісні і тому не боїмося називати речі своїми іменами. У програмі "Люстратор 7.62" телеглядачі побачать тих, хто зобов'язаний відповісти за злочини», - сказав шеф-редактор програми «Люстратор 7.62» Владислав Сидоренко.

 

Виробництво програми «Люстратор 7.62» здійснює «1+1 продакшн» на замовлення телеканалу «2+2».

 

«Зараз на українському телебаченні існує кілька проектів, заснованих на журналістських розслідуваннях. Створюючи програму "Люстратор 7.62" ми, в першу чергу, керувалися потребами нашого суспільства. Події, що відбуваються в нашій країні, показали, наскільки актуальним залишається питання безкарності чиновників і керівників різних державних структур. Ми відкрито показуємо обличчя і називаємо прізвища прокурорів, мерів міст, начальників міліції, добиваємося їх відсторонення від займаних посад. Якщо у вашому місті неможливо добитися правди, бо мер, суддя та прокурор - найкращі друзі, звертайтеся до нас в редакцію. Ми зробимо все можливе, щоб винні були покарані», - заявив керівник департаменту журналістських розслідувань «1+1 media» Максим Шиленко.

 

Нагадаємо, з 14 липня канал «2+2» запустив додатковий випуск інформаційної програми «Спецкор» - крім випуску о 18.30 по буднях виходитиме підсумковий о 21.30.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13250
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду