Канал «1+1» почав зйомки нового мейковера «Поверніть мені красу»

Канал «1+1» почав зйомки нового мейковера «Поверніть мені красу»

15 Липня 2014
7415
15 Липня 2014
12:30

Канал «1+1» почав зйомки нового мейковера «Поверніть мені красу»

7415
Канал «1+1» почав зйомки нового мейковера «Поверніть мені красу»
Канал «1+1» почав зйомки нового мейковера «Поверніть мені красу»

Телеканал «1+1» почав роботу над новим шоу про перевтілення жінок «Поверніть мені красу». Про це повідомляє прес-служба мовника.

 

Героїні шоу - жінки, яким зовнішні вади зламали життя і які гостро потребують допомоги. Зйомки проекту веде компанія «Sister's production».

 

Трансформації героїнь, як зовнішні, так і внутрішні, відбуватимуться за допомогою «Команди порятунку», кожен член якої є фахівцем у своїй сфері. У четвірці «рятувальників» - Ростислав Валіхновський, заслужений лікар України, член Всеукраїнської асоціації пластичних, реконструктивних і естетичних хірургів; Дмитро Слоссер, пластичний хірург, який працює на міжнародному ринку і має досвід в реконструктивній хірургії; Олена Любченко, що має 15-річний психотерапевтичний досвід;  Ільяс Сахтара, стиліст. 

 

З героїнями мейковера працюватиме четвірка фахівців

 

«Команда порятунку» рятуватиме не тільки красу героїнь, зазначад канал, але й їхню сім'ю, стосунки з близькими, дасть останній шанс повернутися до життя.

 

«Кожен епізод проекту - це історія неймовірного перевтілення, диво, яке відбуватиметься на очах телеглядачів. Кожна героїня в цьому шоу народжується заново. Доля підготувала їм стільки трагедій, страждань, болю і сліз, що вони розучилися вірити в чудеса. Найскладніші випадки, найбезнадійніші діагнози. І тільки в нашій програмі їм спробують допомогти. Тільки тут героїні отримають останній шанс почати нове життя і стати щасливими», - анонсує телеканал.

 

В ефірі каналу «1+1» проект вийде у новому осінньому сезоні.

 

Нагадаємо, новий проект телеведучої Ольги Фреймут про ресторани для каналу «1+1», що вийде восени, знімає команда, з якою ведуча працювала над реаліті «Ревізор» на Новому каналі.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7415
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду