Юрій Ровенський залишає UMH Group

Юрій Ровенський залишає UMH Group

14 Липня 2014
4956
14 Липня 2014
16:40

Юрій Ровенський залишає UMH Group

4956
Юрій Ровенський залишає UMH Group
Юрій Ровенський залишає UMH Group

З липня 2014 року громадянин Росії Юрій Ровенський залишає посаду голови ради директорів медіахолдингу UMH Group (УМХ), що належать бізнесмену Сергію Курченку. Про це повідомляє «Медіабізнес», якому підтвердили цю інформацію в прес-службі холдингу.

 

Як повідомляє прес-служба, головним завданням Юрія Ровенського було реформування структури управління холдингу. Завершення цього етапу, а також тимчасова заборона на в'їзд до України стали причиною звільнення пана Ровенського, однак залишається в UMH в ролі позаштатного консультанта.

 

Як заявив пан Ровенський, «в останні місяці роботи в холдингу ми займалися фактично антикризовим менеджментом, але компанія сильна і пройде тяжкий для всього медіаринку період, зберігши і навіть примноживши доходи. Я вдячний за цей досвід роботи і був радий співпраці з менеджерами UMH, професіоналами високого рівня».

 

Нагадаємо, 19 травня генеральному директору компанії «ВЕТЕК-Медіа» і голові наглядової ради UMH Group, громадянину Росії Юрій Ровенському заборонили в'їзд до України. Згодом стало відомо, що строк заборони - на три роки.

 

Юрій Ровенський у серпні 2013 року очолив новостворену компанію Сергія Курченка «ВЕТЕК-Медіа», в яку увійшов медіахоліднг UMH group (УМХ). У листопаді 2013 року, після завершення угоди з купівлі UMH group Сергієм Курченком, пан Ровенський очолив також наглядову раду UMH group.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4956
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду