Сайт Фокус.ua  змінить дизайн і стане мультимедійним інтернет-журналом (ВІДЕО)

Сайт Фокус.ua змінить дизайн і стане мультимедійним інтернет-журналом (ВІДЕО)

10 Липня 2014
4153
10 Липня 2014
13:18

Сайт Фокус.ua змінить дизайн і стане мультимедійним інтернет-журналом (ВІДЕО)

4153
Сайт Фокус.ua  змінить дизайн і стане мультимедійним інтернет-журналом (ВІДЕО)
Сайт Фокус.ua  змінить дизайн і стане мультимедійним інтернет-журналом (ВІДЕО)

Наступного тижня сайт Фокус.ua стартує в новому дизайні і форматі: з новинного ресурсу він перетвориться на мультимедійний інтернет-журнал, який фокусуватиметься на основних подіях та тенденціях в Україні та світі. Про це повідомляє видавництво «Фокус Медіа».

 

У створенні контенту для сайту редакція журналу «Фокус» тепер зосередиться на аналітиці найважливіших подій. «Журналісти «Фокуса» розповідатимуть про те, що дійсно цікаво і корисно знати про політику, економіку, суспільство, культуру та спорт. Для співпраці з сайтом редакція буде залучати відомих політиків, бізнесменів, журналістів та громадських діячів, які озвучать своє бачення того, що відбувається», - анонсує «Фокус Медіа».

 

Водночас на сайті збережеться оперативна стрічка новин - для неї редакція відбиратиме тільки найнеобхідніші для розуміння картини дня новини.

 

Новолений сайт Фокус.ua стане адаптивним для комфортного читання на моніторі, планшеті або смартфоні. Статті у новому дизайні будуть оформлюватися якісними фотографіями, а для зручності навігації між розділами передбачений слайдер, завдяки якому сайт можна гортати як справжній журнал.

 

«В інтернеті ми хочемо зробити суспільно-політичний журнал, тому й акцент - не так на стрічці новин, як на журналістських кореспонденціях, в яких наші журналісти оперативно розкажуть читачеві про те, що сталося, коли, чому і що це означає. Оскільки Фокус.ua - журнал, то і вимоги до якості контенту у нас будуть єдиними з принтовою версією. Актуальні, написані спеціально для сайту кореспонденції - основний блок нашого нового ресурсу. Тут також будуть авторські колонки (редакція скрупульозно підходить до підбору своїх авторів, тому ми зберемо тільки тих колумністів, яким є що сказати), новини (тільки найважливіші для читача - йому не доведеться тонути в інформаційних хвилях), рейтинги, вікторини, соцопитування, огляди книг, серіалів, фільмів і так далі. У найближчій перспективі на нашому ресурсі з'явиться ще й інтернет-телебачення», - сказала головний редактор «Фокусу» Яна Мойсеєнкова.

 

«Сайт стає інноваційним і сучасним. Ми впевнені, що він зацікавить не лише читачів, а й рекламодавців, для яких у нас буде багато цікавих пропозицій та ідей креативних спецпроектів», - стверджує генеральний директор «Фокус Медіа» Марина Дерепа.

 

Сайт Фокус.ua стартує в бета-версії. Найближчим часом очікується запуск розділів «Рейтинги» і «Красива країна». Більше про редизайн сайту можна дізнатися тут.

 

 

 

 

Нагадаємо, напочатку липня продюсер і режисер Ілля Ноябрьов став директором видавництва «Фокус Медіа». Пан Ноябрьов замінив на цій посаді Володимира Бєлоконєва. Він відповідатиме за розвиток нових проектів у рамках видавництва, в тому числі - за онлайн-телебачення «Фокус ТВ», яке планується запустити на сайті focus.ua.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4153
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду