ТЕТ запускає новий скечком «17+»

ТЕТ запускає новий скечком «17+»

24 Червня 2014
4805
24 Червня 2014
14:43

ТЕТ запускає новий скечком «17+»

4805
ТЕТ запускає новий скечком «17+»
ТЕТ запускає новий скечком «17+»

Телеканал ТЕТ запускає нове гумористичне шоу «17 +» виробництва YBW ТО «Дwа Тоwарища» і КБ «Федор Михалыч». Про це повідомляє прес-служба каналу. 

 

Прем'єра скетчкому відбудеться  7 липня, о 22.00.

 

Як йдеться у анонсі, головними героями стрічки стануть звичайні люди, які зустрічаються зі звичайними та інколи незвичайними побутовими проблемами.

 

«Тут є активістки жіночого руху "Нефем", які потрапляють в неприємні ситуації. Менш свідомі, але не менш молоді мамашки, у яких свої проблеми - як при наявності маленьких дітей не випадати з світського, тусовочного життя. Сусіди по гуртожитку, які терпіти не можуть один одного в реальному житті, зате віртуально закохані вже не перший день. А ще хіпстери, футболісти-роздовбали, майстри тату та багато інших смішних персонажів», - йдеться у анонсі.

 

 

Режисер скетчшоу «17+»  Олександр Імакін. Головні ролі виконують Гліб Мелешенко, Дмитро Попов, Дмитро Сидоров, Олена Олару, Інна Островська, Катерина Горбань, Максим Панченко, Юлія Дубовик, Сергій Лаврик.

 

Нагадаємо, 1 червня ТЕТ повідомив, що стартували зйомки нового сезону скетчкому «Країна У» виробництва «Студії Квартал 95». Зйомки нових серій «Країни У» триватимуть все літо, а в ефірі ТЕТ вони з'являться восени.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4805
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду