До Нового року «Україна» знімає комедію «Ковзани для чемпіонки»

До Нового року «Україна» знімає комедію «Ковзани для чемпіонки»

24 Червня 2014
5909
24 Червня 2014
12:47

До Нового року «Україна» знімає комедію «Ковзани для чемпіонки»

5909
До Нового року «Україна» знімає комедію «Ковзани для чемпіонки»
До Нового року «Україна» знімає комедію «Ковзани для чемпіонки»

Канал «Україна» до Нового року знімає чотирьохсерійний комедійний серіал «Ковзани для чемпіонки». Про це йдеться на сайті мовника.

 

Прем'єра стрічка відбудеться в переддень Нового року на каналі «Україна».

 

Режисером серіалу «Ковзани для чемпіонки» став Максим Паперник, котрий вже співпрацював з каналом «Україна» у комедії «Копи з Перетопа».

 

У головних ролях комедії - Марія Аронова, Михайло Поліцеймако, Валерія Ходос, Юрій Дяк, Ольга Лук'яненко.

 

Зйомки фільму проходять на кризі спортивного комплексу «АТЕК» у м.Києві.

 

Відповідно до сюжету серіалу, у центрі стрічки - фігуристка Аня Зарубіна та жителі міста Сонячний, де проходять змагання з фігурного катання, головний спонсор яких - магазин спортивного інвентарю Валерії Волкової.

 

«Всі спортсмени, крім  Ані Зарубіної, виступають в ковзанах від пані Волкової. Вона вирішила відмовитися від імпортних ковзанів та виступила на змаганнях у вітчизняних з місцевого магазинчика "Ковзани для всіх". Та й не просто виступила, а виграла золото. З цього моменту і починаються головні пригоди в житті Ані та всіх жителів Сонячного. Телеглядачі каналу "Україна" побачать все - підступність Валерії Волкової, боягузтво її помічника Семена Зайцева, справжнє кохання, відданість та багато-багато пригод. А наприкінці, звичайно ж, хепі-енд, остаточний та безсумнівний», - йдеться у анонсі серіалу.

 

Виконавець ролі Семена Зайцева Михайло Поліцеймако вважає, що серіал дуже легкий, тому сподобається глядачам. «Це такий іронічний та легкий фільм, задуманий з якимсь нальотом хорошого ретро. Це легкий жанр. Тут усі персонажі - прикольні, в них закохуєшся, незважаючи на те - гарні вони чи погані. Що стосується мого персонажа - він негативний, але в цьому його чарівність, шарм. Я у фільмі поганий, але впевнений, що глядачі каналу "Україна", котрі будуть дивитися кіно, будуть нам симпатизувати», - говорить він.

 

Виконавиця головної ролі Валерія Ходос підтвердила слова свого напарника і додала, що їй подобається працювати над серіалом.  «Ми знімаємо легкий жанр - водевіль. Коли все в радість команді, в задоволення - це класно. Працюється чудово. Це моя улюблена кіногрупа. Я з ними працюю вже третій проект, вони - суперпрофесіонали».

 

Нагадаємо, в кінці травня канал «Україна» розпочав кастинги третього сезону ремонт-шоу «Один за 100 годин», що виходить по суботах.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5909
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
коллега
3586 дн. тому
самое время снимать подобную фигню...на злобу дня...я б понял если снимали новогодний мюзикл на военную тематику..там с песнями типа "ла-ла-ла"...а эта постная х-я, никому не нужна. коньки для чемпионки..а кто знает эти фамилии из актерского состава? Марія Аронова, Михайло Поліцеймако, Валерія Ходос, Юрій Дяк, Ольга Лук'яненко...но в любом случае удачи..
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду