Журналіст Володимир Горковенко пішов з каналу «Україна» і з професії

Журналіст Володимир Горковенко пішов з каналу «Україна» і з професії

18 Червня 2014
7677
18 Червня 2014
19:34

Журналіст Володимир Горковенко пішов з каналу «Україна» і з професії

7677
Журналіст Володимир Горковенко пішов з каналу «Україна» і з професії
Журналіст Володимир Горковенко пішов з каналу «Україна» і з професії

Кореспондент  ТРК «Україна» Володимир Горковенко заявив, що йде з телеканалу. Про це він написав у своєму Facebook і підтвердив «Детектор медіа» особисто.

 

«Так, забрав сьогодні з каналу трудову книжку», - повідомив пан Горковенко.

 

Журналіст також заявив, що залишає професію. «Станом на сьогодні це так. Як буде далі - побачимо», - підтвердив Володимир Горковенко.

 

«За один день зав'язав із журналістикою. Час дякувати. Колись писати навчив Олександ Боль. Микола Канішевський відправив у політичну журналістику. Завдяки Marina Soroka потрапив на "Інтер". З нею та Анастасия Образцова не одну чашку кави випили в парламентському буфеті. Олексій Мустафін, як шеф-редактор не один раз прикривав мій зад. Зізнаюся, він сам писав сюжети, коли я відмовлявся це робити з ідеологічних чи моральних причин. Після звільнення з Інтера Олександр Семерядченко запросив на ICTV. Пропрацював тут майже стільки скільки й на Інтері - сім років. Дякую за комфортну роботу Віктор Сорока та Олександру Богуцькому. Останньому за те, що з розумінням відреагував на моє прохання щодо звільнення. Загітувала перейти на «Україну» Лариса Горская. Вона сформувала пропозицію так, що я не міг відмовитися. Напевно, спрацювала жіноча інтуїція. Вона сказала, що потрібно допомогти, бо колектив «Событий недели» звільнився і через тиждень потрібно виходити ефір. Я не шкодую за ці кілька місяців роботи. Сподіваюся, що я був корисним скрізь, де працював», - написав журналіст у своєму Facebook.

 

Стосовно подальших своїх планів журналіст говорити відмовився.

 

У 2011 році тоді ще парламентський кореспондент каналу ICTV Володимир Горковенко заявив «ВідеоТеці»: «Я не заслужений і цим пишаюсь».

 

Нагадаємо, у жовтні минулого року Володимир Горковенко став автором оригінальної реклами Європейського союзу. На ній зображений собака, схожий на російського президента, а напис говорив: «Собака гавкає, а караван іде». Реклама миттєво стала топ-новиною, але журналіст отримав за неї погрози.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7677
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду