Віталій Сич запустив слідом за журналом інтернет-проект «Новое время страны»

Віталій Сич запустив слідом за журналом інтернет-проект «Новое время страны»

17 Червня 2014
6263
17 Червня 2014
14:15

Віталій Сич запустив слідом за журналом інтернет-проект «Новое время страны»

6263
Віталій Сич запустив слідом за журналом інтернет-проект «Новое время страны»
Віталій Сич запустив слідом за журналом інтернет-проект «Новое время страны»

Сьогодні, 17 червня, о 10.00 стартувало нове інтнернет-видання «Новое время страны», яке запустила редакція журналу з однойменною назвою, що складається здебільшого з журналістів і редакторів колишнього видання «Корреспондент». Про це повідомляє відділ маркетингу журналу «Новое время страны».

 

Нове інтернет-видання планують розвивати як найбільший сайт новин в Україні та на всьому пострадянському просторі.Сайт складається із трьох основних частин  - стрічки новин, ексклюзивних матеріалів та блог-майданчиків лідерів думок. Інтернет-видання також буде розміщувати матеріали журналістів друкованого журналу «Новое время страны», що надійшов у продаж 16 травня. Обидві редакції будуть працювати у тісному зв'язку.

 

Матеріали з'являтимуться російською мовою, що дасть, на думку редакції, можливість створити альтернативу проросійській пропаганді.

 

На сайті можна буде оформити онлайн-передплату на друковану версію журналу «Новое время страны», пізніше заплановано відкриття передплати на електронну версію журналу.

 

Керівником онлайного проекту є колишній головний редактор www.bigmir.net Олег Лисенко. Посаду головного редактора друкованого та онлайн-видання зайняв Віталій Сич, який протягом десяти років був головний редактором журналу «Корреспондент».

 

«Я радий, що у великого колективу професіоналів знову з'явилася можливість якісно і чесно робити свою роботу. І я радий, що ця можливість з'явилася зараз, коли оперативні та зважені новини потрібні країні як повітря», - сказав Віталій Сич.

 

Інвестором онлайн-проекту, за повідомленням редакції, як і друкованого версії журналу став «Новое время страны»засновник та співвласник інвестиційної компанії Dragon Capital Томаш Фіала.

 

Нагадаємо, обсяг інвестицій у тижневик «Новое время», що стартував 16 травня, становить $ 2,5 млн. Про це на прес-конференції 22 травня повідомив інвестор проекту, співвласник інвестиційної компанії Dragon Capital Томаш Фіала.

 

Яна Зелена для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6263
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду