Реаліті «Супермодель по-українськи» на Новому каналі вестиме модель Алла Костромічова

Реаліті «Супермодель по-українськи» на Новому каналі вестиме модель Алла Костромічова

6 Червня 2014
18750
6 Червня 2014
10:58

Реаліті «Супермодель по-українськи» на Новому каналі вестиме модель Алла Костромічова

18750
Реаліті «Супермодель по-українськи» на Новому каналі вестиме модель Алла Костромічова
Реаліті «Супермодель по-українськи» на Новому каналі вестиме модель Алла Костромічова

Ведучою реаліті-шоу «Супермодель по-українськи» на Новому каналі стане 27-річна супермодель Алла Костромічова. Про це повідомляється на сайті каналу.

 

Днями пані Костромічова прилетіла з Нью-Йорка, де живе й працює вже кілька років. В Україні на зйомках шоу Нового каналу модель проведи чотири місяці. Дівчина каже, що шоу її зацікавило більше, ніж контракти і робота з модними брендами.

 

«Я вважаю, що отримаю неоціненний досвід роботи! У мене раніше нічого подібного не було! Хіба що знімалася у благодійних відеопроектах для світу моди. Друга причина: агентство, в якому я працюю, підтримало мене. Адже в майбутньому досвід, який я отримаю в шоу «Супермодель по-українськи», можливо використовувати на мою користь. По-третє, неймовірно цікаво, що це будуть за дівчата!? Цікаво побачити, як вони змінюватимуться. Мені хочеться бути причетною до народження нових імен у світовій моді. А ще я з нетерпінням чекаю наших поїздок. Адже ніколи не була на Західній Україні, мрію побачити Львів», - розповідає ведуча.

 

Алла Костромічова переконана, що на проекті вона виконуватиме роль не тільки ведучої, а й наставниці для дівчат.

 

«У мене своє модельне агентство, працюємо вже рік. Мої дівчатка беруть участь у показах у Європі. А одна модель навіть стала одним з найуспішніших облич за версією українського Vouge. Я давала майстер-класи і в Києві, і в Криму - в Севастополі, звідки я родом. У мене величезний досвід, і я хочу ним ділитися!», - говорить вона.

 

Алла Костромічова закінчила Севастопольський національний технічний університет, факультет біомедичної електроніки. Розпочала модельну кар'єру в 22 роки. У 2009 році стала кращою моделлю на думку українських читачок журналу Elle. Зараз вона бере участь у показах провідних дизайнерів на світових Тижнях моди. У її активі - співпраця з такими брендами, як Prada, Hermes, Alexander McQueen, Lanvin, Christian Dior, YSL, Bottega Veneta, MAC. Уже шість сезонів Алла Костромічова - обличчя Mercedes-Benz Kiev Fashion Days. Її фото прикрашало обкладинки найкращих глянцевих журналів (Vogue, Harpers Bazar, L'Officiel, Elle) не лише в Україні, а й у США, Європі та Японії.

 

Як писала «Детектор медіа», реаліті «Супермодель по-українськи» за іспанським форматом Supermodelo компанії Endemol готується для показу в осінньому сезоні на Новому каналі. Шоу є аналогом цілого ряду успішних іноземних проектів, учасниці яких долають труднощі на шляху до кар'єри відомої моделі. Шоу виробляє Творче об'єднання № 7 каналу СТБ на чолі з Олексієм Гладушевським, серед проектів якого - шоу «Холостяк» і «Зважені та щасливі».

 

У квітні Новий канал оголосив кастинги для участі у проекті про моделей. Відбір для участі в шоу проходив у шести містах - Львові, Одесі, Харкові, Дніпропетровську, Донецьку та Києві.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18750
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду