Ірина Сомер очолила представництво УНІАН у Брюсселі

Ірина Сомер очолила представництво УНІАН у Брюсселі

3 Червня 2014
3548
3 Червня 2014
09:39

Ірина Сомер очолила представництво УНІАН у Брюсселі

3548
Ірина Сомер очолила представництво УНІАН у Брюсселі
Ірина Сомер очолила представництво УНІАН у Брюсселі

Ірина Сомер очолила представництво інформаційного агентства УНІАН у Єврокомісії та НАТО в Брюсселі (Бельгія). Про це йдеться в повідомленні агенції.

 

За цим напрямком вона працювала 9 останніх років - у якості очільниці корпункту інформагенції «Інтерфакс».

 

«Прийняла надзвичайно цікаву пропозицію, що відкриває величезне вікно можливостей. Потягнути б», - написала з цього приводу пані Сомер у мережі Facebook.

 

«Ірина - відомий спеціаліст, одна з найяскравіших зірок української журналістики, що працюють за кордоном та мають міжнародне визнання, - прокоментував нове кадрове призначення в агенції шеф-редактор УНІАН Михайло Ганницький. - Україна наразі перебуває у стані підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом, тож даний напрямок роботи для нас є одним із пріоритетних».

 

Окрім УНІАН, пані Сомер також співпрацюватиме з ТСН та іншими інформаційними проектами групи «1+1 Медіа».

 

«Наша мета незмінна - закріпити за УНІАН провідну позицію на ринку інформагенцій України, - зауважив генеральний директор УНІАН Артем Ковальов. - Ми сподіваємося, що з цим призначенням ми ще більше посилимо конкурентні переваги нашої компанії на інформаційному ринку країни».

 

Нагадаємо, що у вересні 2013 року УНІАН відкликав з Брюсселя власкора Сергія Воропаєва, а Ростислав Хотин очолив офіс УНІАН у Брюсселі, який мав стати шеф-кореспондентським офісом по всій Західній і Центральній Європі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3548
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду