Реаліті «Мій малюк зможе» стартує  на «1+1» 15 червня

Реаліті «Мій малюк зможе» стартує на «1+1» 15 червня

30 Травня 2014
7058
30 Травня 2014
15:37

Реаліті «Мій малюк зможе» стартує на «1+1» 15 червня

7058
Реаліті «Мій малюк зможе» стартує  на «1+1» 15 червня
Реаліті «Мій малюк зможе» стартує  на «1+1» 15 червня

Новий сімейний проект «Мій малюк зможе» стартує на телеканалі «1+1» 15 червня. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма з ведучою Ірмою Вітовською (на фото) виходитиме щонеділі о 21.00.

 

Нагадаємо, в кожному ефірі шоу «Мій малюк зможе» за приз у 100 тис. грн. змагатимуться по п'ять родин - пари батьків з дітьми віком від 2 до 4 років.

 

За форматом, кожна програма складається з трьох турів. У першому турі мами й тата мають передбачити дії свого малюка, у другому - розгадати ребус, який малюк має знайти посеред купи іграшок, а в третьому турі ті, хто розгадає ребус, розбивають свинки-скарбнички, де ховаються великі гроші.

 

Призовий фонд програми  становить  майже мільйон гривень, які, як повідомляє «1+1», призначені для  майбутньої освіти дітей.

 

Як писала «Детектор медіа», прототипом програми на «1+1» стало шоу Bet on Your Baby американської компанії Electus International, що з успіхом транслювалося в США та було адаптоване в Аргентині, Китаї, Мексиці, на Філіппінах та в Туреччині. 

 

Група «1+1 медіа» придбала формат Bet on Your Baby для адаптації у травні 2013 року. Тоді ж відбулася презентація проекту.

 

Адаптацію американського шоу на «1+1» планували розпочати ще минулого року. Канал також запустив сайт проекту, де до Дня захисту дітей обирають фото малюка, який стане обличчям каналу 1 червня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7058
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду