Телеканал «24» відкрив студію в Києві і запустив щоденні підсумкові новини

Телеканал «24» відкрив студію в Києві і запустив щоденні підсумкові новини

21 Травня 2014
6195
21 Травня 2014
15:56

Телеканал «24» відкрив студію в Києві і запустив щоденні підсумкові новини

6195
Телеканал «24» відкрив студію в Києві і запустив щоденні підсумкові новини
Телеканал «24» відкрив студію в Києві і запустив щоденні підсумкові новини

Телеканал новин «24» побудував студію в Києві та запустив щоденні підсумкові випуски новин у прямому ефірі о 21:00. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Веде підсумкові новини Тетяна Селезньова. Тракти на інших ведучих ще тривають.

 

Концепція підсумкового випуску - дати глядачеві максимально повну картину дня, а також отримати коментарі гостя в студії до основної теми дня.

 


 

«Скажу чесно - будувати студію ми не планували. Вісім років ми працювали без ведучих у кадрі і такий формат видавався найоптимальнішим. Проте Революція Гідності внесла дуже багато коректив в роботу телевізійників. За останніх чотири місяці ми втілили в життя все, про що раніше тільки радилися чи обговорювали доцільність. Стріми в ефірі звичайними гаджетами, англомовна версія сайту, російськомовна доріжка для телеканалу - це все вже є і успішно працює. Студія - це наступний етап. У якийсь момент ми відчули, що нам банально бракує місця, куди можна запросити цікавого спікера і задати питання, які турбують наших глядачів, - розповідає генеральний директор телеканалу «24» Роман Андрейко. - Формат телеканалу дозволяє в будь-яку хвилину перервати програму і вийти в прямий ефір зі студії з важливим повідомленням, а кожен наш журналіст може запросити цікавого спікера і задати йому питання.  Тому обіцяємо багато цікавого».

 

Нова студія знаходиться в Києві, на вулиці Володимирській.

 

Перший випуск новин, він же і пілотний, вийшов в ефір 20 травня о 21:00, гостем у студії був Станіслав Речинський, радник Міністра внутрішніх справ України.

 

У найближчих планах телеканалу - збільшення інформаційного мовлення з використанням студії. Новини в прямому ефірі виходитимуть кілька разів на день, точний час ще узгоджується. Крім того, у планах - інтерв'ю у прямому ефірі, «Тема дня», організація телемостів з іншими студіями в Україні та за кордоном.

 

Нагадаємо, в лютому стартувала англомовна версія сайту 24tv.ua. У квітні канал новин «24» запустив російськомовну звукову доріжку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6195
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду