Cергій Дорофеєв став креативним продюсером телеканалу ZIK

Cергій Дорофеєв став креативним продюсером телеканалу ZIK

20 Травня 2014
6857
20 Травня 2014
15:29

Cергій Дорофеєв став креативним продюсером телеканалу ZIK

6857
Cергій Дорофеєв став креативним продюсером телеканалу ZIK
Cергій Дорофеєв став креативним продюсером телеканалу ZIK

Теле- та радіоведучий і маркетолог у сфері ЗМІ Сергій Дорофеєв 16 травня підписав контракт із телеканалом ZIK. Він зайняв посаду креативного продюсера. Водночас уже восени Сергій Дорофеєв, імовірно, стане ще й ведучим нової авторської програми на ZIK. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Раніше, у квітні, генеральний директор медіа-холдингу ZIK Дмитро Добродомов підтвердив «Детектор медіа», що телеканал ZIK веде перемовини із Сергієм Дорофеєвим.

 

«Я прийняв пропозицію телеканалу ZIK з однієї простої причини - інші пропозиції були пов'язані з ідеями, які в різні часи я вже втілював. ZIK запропонував виклик: фактично придумати і реалізувати новий телеканал. Як людина азартна я не міг це проігнорувати», - говорить пан Дорофеєв.

 

У межах компетенції нового креативного продюсера - програмування каналу, розробка нових продуктів і форматування наявного контенту. Також позиціонування, імідж і просування як усього бренду ZIK, так і окремих його складових. «Це саме те, чим я почасти займався в редакції ранкового мовлення «Інтера» до запуску ток-шоу «Стосується кожного», і чим займався в Мінську. Це те, що мені завжди було цікаво і що я давно викладав - маркетинг ЗМІ», - пояснив пан Дорофеєв.

 

За словами креативного продюсера, центр ваги ZIK зміщується в Київ, у планах каналу -відкриття столичної студії, розширення території покриття по всій Україні і збільшення числа ефірних платформ. Тож до осені Сергій Дорофеєв працюватиме виключно менеджером. А вже восени він планує повернутися «в кадр».

 

Пан Дорофеєв також подякував «Інтеру»: «Якби не труднощі, через які мені довелося там пройти, я б так і не дізнався особливості національного телевиробництва». «Роботи попереду багато. Дякую колегам, які мене підтримують», - додав він.

 

Нагадаємо, що Сергій Дорофеєв тривало жив і працював у Мінську. У Білорусі останній телеефір провів під час президентських виборів у грудні 2010 року - ток-шоу «Вибір». Президент Білорусі Олександр Лукашенко виявився дуже незадоволеним цим ефіром. Сергій Дорофеєв фактично отримав заборону на професію в Білорусі.

 

У 2011 році Сергій Дорофеєв розпочав співпрацю з українським 5-м каналом. Був ведучим авторської програми «Портрети з Сергієм Дорофеєвим» і ток-шоу «Час: підсумки дня». У листопаді 2012 року став переможцем національної премії «Телетріумф» у номінації «Інтерв'юер».

 

Із квітня 2013-го і до квітня 2014-го співпрацював із телеканалом «Інтер».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6857
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
666666
3479 дн. тому
Канал зік під час подій на майдані почав транслювати вже після того, як режим зека перший раз хитнувся, а до того дімочка добродомов сидів і не рипався. Сцикло зіковське.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду