GfK припинила досліджувати радіослухання в Криму

GfK припинила досліджувати радіослухання в Криму

19 Травня 2014
4866
19 Травня 2014
20:05

GfK припинила досліджувати радіослухання в Криму

4866
GfK припинила досліджувати радіослухання в Криму
GfK припинила досліджувати радіослухання в Криму

Дослідницька компанія GfK Ukraine призупинила дослідження радіослухання в Криму. Про це йдеться в повідомленні «Радіокомітету», який є замовником дослідження.

 

Наступна, друга хвиля дослідження за 2014 рік не міститиме даних по Криму. Про це повідомив координатор «Радіокомітету», керівник Дослідницького центру НАМ Віталій Гордузенко.

 

«У зв'язку з тим, що на даний момент у Криму вимикають українські радіостанції «Радіокомітет» прийняв рішення тимчасово, починаючи з другої хвилі 2014 року, припинити дослідження радіослухання на півострові. Як тільки відновиться повноцінний ефір українських радіостанцій, поставка даних по Криму також відновиться. Маємо надію, що ринок поставиться до цього з розумінням», - сказав він.

 

Перша хвиля дослідження, що проводилася з 20 січня по 30 березня, ще містить інформацію про радіослухання в Криму.

 

Дослідження Radio Research проводиться компанією GfK Ukraine методом комп'ютеризованого телефонного опитування слухання за вчорашній день Day after recall CATI (DAR CATI) на замовлення міжгалузевого індустріального об'єднання «Радіокомітет». Опитування проводиться серед населення України, що мешкає в містах із населенням 50 тис.+, у віці 12-65 років. Обсяг вибірки - 14 530 респондентів.

 

Нагадаємо, що з 1 квітня дослідницька компанія «Nielsen Україна» припинила досліджувати телеперегляд у Криму «у зв'язку з технічною, логістичною та юридичною неможливістю проводити якісне вимірювання телеаудиторї згідно з технічним завданням».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4866
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду