Серіал «Нюхач» студії Film.ua здобув другу нагороду на фестивалі у Німеччині

Серіал «Нюхач» студії Film.ua здобув другу нагороду на фестивалі у Німеччині

16 Травня 2014
4341
16 Травня 2014
11:33

Серіал «Нюхач» студії Film.ua здобув другу нагороду на фестивалі у Німеччині

4341
Серіал «Нюхач» студії Film.ua здобув другу нагороду на фестивалі у Німеччині
Серіал «Нюхач» студії Film.ua здобув другу нагороду на фестивалі у Німеччині

Детективний серіал «Нюхач» виробництва студії Film.ua здобув нагороду intermedia - Globe Grand Award як краща робота загальної категорії Entertainment на фестивалі World Media Festival в м.Гамбурзі (Німеччина), церемонія вручення нагород якого відбулась 14 травня. Про це повідомляє прес-служба компанії Film.ua.

 

Нагадаємо, два проекти виробництва студії Film.ua здобули нагороду Globe-Gold на World Media Festival. Члени журі фестивалю відзначили в підкатегорії «Міні-серіал» детектив «Нюхач» виробництва Film.ua (його формат нещодавно було продано до Франції) та в підкатегорії «Докудрама» - фільм «Леонардо да Вінчі» із циклу «Великі мрійники» спільного виробництва Film.ua та та Signal Red (входить до Film.ua Group). Крім того, ці проекти претендують на Globe-Grand Award в одній з 14 категорій, а також Globe-Grand Prix як найкращий фільм, представлений на фестивалі.

 

На церемонії вручення нагород стало відомо, що серіал українського виробництва «Нюхач» також став володарем призу intermedia - Globe Grand Award як краща робота загальної категорії Entertainment.

 

Нагороди отримувала виконавчий продюсер компанії Signal Red Яніна Сулима. «Нам дуже приємно отримати ці нагороди, враховуючи те, що на фестиваль було подано близько 700 заявок. Я почула багато позитивних відгуків по обох наших роботах. Як учасники, так і члени журі не сумнівалися в перемозі «Нюхача» у категорії Еntertaiment»,  - сказала продюсер.

 

Студії Film.ua інформує, що цього року «Нюхач» також отримав нагороду Gold Plaque фестивалю Chicago International Film Festival Television Awards, а «Леонардо да Вінчі» - Platinum Remi Award - найвищу нагороду в категорії «документальний фільм» фестивалю WorldFest - Houston 2014».

 

Це вже не перша нагорода Film.ua на World Media Festival. Як писала «Детектор медіа», у 2012 році у Німеччині у підкатегорії «Документальний політичний фільм» Globe-Gold було відзначено докуфільм Сергія Буковського «Україна. Точка відліку» (спільне виробництво Film.ua та фонду Леоніда Кравчука «Перспективна Україна»). Серіал «Балада про Бомбера» (спільне виробництво Film.ua і «Шпиль») також здобув Globe-Silver в підкатегорії «Міні-серіал».

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4341
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду