«Україна» покаже прем’єру фільму «Сталінград»  Федора Бондарчука - режисера, що підтримує агресію Путіна

«Україна» покаже прем’єру фільму «Сталінград» Федора Бондарчука - режисера, що підтримує агресію Путіна

5 Травня 2014
4511
5 Травня 2014
19:22

«Україна» покаже прем’єру фільму «Сталінград» Федора Бондарчука - режисера, що підтримує агресію Путіна

4511
«Україна» покаже прем’єру фільму «Сталінград»  Федора Бондарчука - режисера, що підтримує агресію Путіна
«Україна» покаже прем’єру фільму «Сталінград»  Федора Бондарчука - режисера, що підтримує агресію Путіна

В п'ятницю, 9-го травня, о 20.00 телеканал «Україна» покаже прем'єру фільму «Сталінград». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Прес-служба зазначає, що фільм «Сталінград» відзначається «особливою видовищністю та захоплюючим сюжетом», в центрі якого - «драматична історія кохання на тлі грандіозної битви». Канал також переконаний, що автори фільму представили на екрані своє бачення битви за Сталінград, показавши його героїв, простих солдатів і німецьких офіцерів з людського боку, з їх страхами і почуттями.

 

«Дія стрічки відбувається в 1942 році в Сталінграді. Під час відступу радянських військ декільком офіцерам вдалося зайняти будинок на березі з його єдиною жителькою - дівчиною Катею. В будинку навпроти проживала Маша, яка схожа на померлу дружину капітана вермахту Пітера Кана. На тлі найкровопролитнішої в історії людства битви розвиваються історії кохання, і офіцерам за будь-яку ціну потрібно захистити своїх жінок», - анонсує телеканал.

 

«Це помилкове твердження, що "Сталінград" - фільм про саму битву. Він, в першу чергу, про взаємини між людьми в умовах війни. Я от взагалі не беру участі в батальних сценах. Граю молоду дівчину, яка закохується в німецького офіцера і переживає через це величезну трагедію. Людям же, які чекають річок крові і хочуть побачити, як все виглядало насправді, краще звернутися до документальної хроніки», -  коментує Яніна Студіліна, виконавиця ролі Маші.

 

Продюсери стрічки Олександр Роднянський, Дмитро Рудковский, Сергій Мелькумов. У фільмі знімались Петро Фьодоров, Томас Кречман, Марія Смольнікова, Дмитро Лисенков, Олексій Барабаш, Андрій Смоляков та інші.

 

 У Росії стрічка мала великий успіх у прокаті, але водночас російські ветерани війни жалілись у ЗМІ, що фільм не виправдав їх очікувань

 

Режисер фільму - Федір Бондарчук. За словами режисера, саме президент Росії  Володимир Путін особисто вирішив долю фільму «Сталінград». Федір Бондарчук висловив глибоку вдячність президенту РФ за підтримку проекту на ранніх стадіях виробництва. «Коли у мене нічого ще не було, крім сценарію і гігантського макета декорації Будинку Громова з маленькими фігурками людей, я прийшов до Володимира Путіна і розповів йому весь майбутній фільм , - розповів режисер. - І про те , що хочу знімати в 3D, а показувати , зокрема , і в IMAX теж. Я дійсно хочу сказати спасибі нинішньому президентові за те , що він повірив у цей проект і підтримав його не на старті навіть , а в передстартовій підготовці», - підкреслює Федір Бондарчук.

 

Як відомо, Федір Бондарчук підтримав дії агресивну політику президента Росії Володимира Путіна щодо України. Він не тільки підписав скандальній «лист підтримки» російських митців, але й заявив, що йому «як довіреній особі Путіна», шкода мільйонів українців, які начебто звертаються по допомогу до Росії: «І ти дивишся на людей, що кричать і звертаються до Росії. Люди телефонують у Москву и кажуть: ми сподіваємось на вас, не дайте нас зрадити. Це, звісно, трагічно».

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4511
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду