На фестивалі в Х’юстоні Star Media  отримала три нагороди,  Film.ua  - дві

На фестивалі в Х’юстоні Star Media отримала три нагороди, Film.ua - дві

24 Квітня 2014
4177
24 Квітня 2014
17:54

На фестивалі в Х’юстоні Star Media отримала три нагороди, Film.ua - дві

4177
На фестивалі в Х’юстоні Star Media  отримала три нагороди,  Film.ua  - дві
На фестивалі в Х’юстоні Star Media  отримала три нагороди,  Film.ua  - дві

На 47-му Міжнародному фестивалі незалежного кіно WorldFest Houston Film Festival-2014, що проходить у Х'юстоні (США), російсько-український продакшн Star Media отримав призи за докудраму «Романови», мелодраму «Любов за любов», серіал «Чарлі», а вітчизняна кінокомпанія Film.ua була нагороджена за драматичний фільм «Метелики» та докудраму «Леонардо да Вінчі». Про це повідомляють прес-служби кінокомпаній.

 

Церемонія нагородження переможців фестивалю відбулась 12 квітня в Х'юстоні.

 

Фільми Film.ua  «Метелики» та «Леонардо да Вінчі» перемогли у номінації Platinum Remi Award в категоріях TV Special-Drama и Documentary відповідно.

 

Докудрама Star Media  «Романови»  отримала нагороду Special jury aword в номінації «Документальний серіал». Чотирьохсерійна історична мелодрама «Любов за любов» отримала другий за значимістю приз Platinum remi в номінації «міні-серіал», а  восьмисерійний комедійний серіал «Чарлі» отримав Gold remi в номінації «комедійний серіал».

 

Нагадаємо, у 2013 році на WorldFest Houston Film Festival компанія Star Media отримала чотири нагороди за серіал «Анна Герман», виконання головної ролі в цьому ж серіалі, виконання ролі у проекті «Справа гастроному №1» та спеціальний приз журі за докудраму «Наполеонівські війни в Росії». У 2013 році Film.ua  отримав три нагороди за документальні драми «Жуль Верн. Подорож довжиною в життя», «Вільна енергія Тесли» та військовий міні-серіал «Янголи війни».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4177
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду