«Донбас» і ZIK готують другий сезон шоу «Покажи їм!»

«Донбас» і ZIK готують другий сезон шоу «Покажи їм!»

22 Квітня 2014
5034
22 Квітня 2014
13:48

«Донбас» і ZIK готують другий сезон шоу «Покажи їм!»

5034
«Донбас» і ZIK готують другий сезон шоу «Покажи їм!»
«Донбас» і ZIK готують другий сезон шоу «Покажи їм!»

Східноукраїнський телеканал «Донбас» та західноукраїнський телеканал ZIK розпочали роботу над другим сезоном реаліті-шоу «Покажи їм!». Про це повідомляє прес-служба каналу «Донбас».

 

«Донбас» оголосив про початок кастингу учасників шоу, в основі якого обмін представників різних професій між регіонами - західним і східним. Всі, хто бажають взяти участь, можуть заповнити анкету на сайті donbass.tv.

 

Раніше про наміри запустити навесні новий сезон «Покажи їм!» в оновленому форматі повідомив головний режисер телеканалу ZIK Юрій Данкевич.

 

Нагадаємо, «Покажи їм!» - це багатосерійне реаліті-шоу спільного виробництва телеканалів ZIK і «Донбасу», в основі концепції якого - обмін між Донецьком і Львовом людьми різних професій.

 

Перший сезон Львів-Донбас шоу було показано в осінньому телесезоні 2013 року на каналах ZIK і «Донбас». Переглянути всі 10 серій можна у відповідному плейлисті на YouTube.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5034
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду