Реаліті «Заковані» стартує на Новому каналі 22 квітня

Реаліті «Заковані» стартує на Новому каналі 22 квітня

17 Квітня 2014
7534
17 Квітня 2014
20:21

Реаліті «Заковані» стартує на Новому каналі 22 квітня

7534
Реаліті «Заковані» стартує на Новому каналі 22 квітня
Реаліті «Заковані» стартує на Новому каналі 22 квітня

У вівторок, 22 квітня на Новому каналі відбудеться прем'єра реаліті-шоу «Заковані». Проект виходитиме з вівторка по четвер о 22:00. Про це йдеться на сайті мовника.

 

«Заковані» - це українська адаптація формату Chains of Love компанії Endemol. Проект на замовлення Нового каналу знімав продакшн Оксани Кучерової OK Media.

 

За умовами шоу, на чотири дні чотирьох хлопців та одну дівчину заселяють у розкішний триповерховий будинок та заковують ланцюгами по ногах та руках. Разом вони готують сніданки та вечері, займаються спортом, розважаються, ходять на побачення та разом сплять в одному ліжку.

 

У чотирьох красенів є лише чотири дні, щоб розкрити себе, звабити головну героїню, закохатися та побудувати кохання або виграти гроші. Разом із ними в будинку знаходиться валіза з грошима, яку охороняє мовчазний та кремезний «заковувач». Саме він заковує учасників на початку шоу і тримає ключі при собі.

 

Щодня головна героїня відправляє одного із хлопців додому. Вона оцінює його сумою від 100 до 10 тис. гривень і віддає йому грошову винагороду. Розмір винагороди залежить від того, наскільки учасник зміг причарувати героїню. Таким чином, конкурентів стає дедалі менше, так само, як і грошей у валізі, а шанси на перемогу зростають.

 

У результаті відбору на проекті залишається найкращий. І тільки тоді стає відомо, чи правильний вибір зробила героїня. Бо саме за хлопцем залишається остаточне рішення - забрати залишок грошей чи будувати стосунки з героїнею.

 

Вестиме шоу учасниця «Фабрики зірок-3» Тетяна Воржева.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7534
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду