НЛО ТV готує другий сезон програми «Міста»

НЛО ТV готує другий сезон програми «Міста»

16 Квітня 2014
4491
16 Квітня 2014
19:59

НЛО ТV готує другий сезон програми «Міста»

4491
НЛО ТV готує другий сезон програми «Міста»
НЛО ТV готує другий сезон програми «Міста»

У квітні стартували зйомки другого сезону тревел-шоу «Міста» телеканалу НЛО TV. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У новому сезоні зйомки програми «Міста» пройдуть у Мукачевому, Ужгороді, Вінниці, Кам'янці-Подільському, Чернігові, Одесі, Луцьку, Бердянську, Каховці та інших містах.

 

Виробництвом проекту для НЛО TV займається компанія «АБ-Креатив», режисер - Дмитро Котовець, ведучі - Євген Славкінський, Андрій Пределін, Віктор Разін, Дмитро Ворожко, Ілля Луценко.

 

Суть програми полягає в тому, що ведучі одночасно прибувають в одне з міст України і на добу розлучаються. Кожен з них вирушає шукати пригоди у цікавий для нього спосіб - де знайти екстремальні розваги, де поїсти, де познайомитися з дівчатами, куди піти, щоб відчути атмосферу міста й побачитися з найунікальнішим і цікавим мешканцем. Заручившись порадами містян, ведучі відправляються на пошуки. Наприкінці кожної програми глядач дізнається, чи правда, що в тому чи іншому місті України настільки класно, як про це говорять місцеві жителі, або навпаки - розвіє стереотипи і зрозуміє, що навіть у найвіддаленіших місцях України можна відірватися по повній.

 

 

«В Україні дуже багато цікавих і самобутніх міст зі своєю історією, легендами і з водночас сучасними досягненнями, модними віяннями, неповторним шармом. Ведучі на власному прикладі показують, що відпочинок - це не тільки дорогі закордонні тури, а насамперед - внутрішній туризм - пізнання власної історії, культури, ну і, звичайно, розваги на будь-який смак, - каже продюсер проекту «Міста» Станіслав Котляр. - І, можливо, після перегляду нашої програми десятки тисяч глядачів вирішать наступні вихідні провести в одному з незліченних унікальних куточків нашої країни. Адже ми живемо у гарній, сучасній і, найголовніше, нашій країні».

 

Продовження програми про подорожі п'ятьох хлопців містами України обіцяють показати вже найближчим часом.

 

Нагадаємо, що перший сезон проекту «Міста» стартував в ефірі НЛО TV 27 жовтня 2013 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4491
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду