Українські телефахівці увійшли до складу журі Rockie Awards 2014

Українські телефахівці увійшли до складу журі Rockie Awards 2014

15 Квітня 2014
3000
15 Квітня 2014
15:02

Українські телефахівці увійшли до складу журі Rockie Awards 2014

3000
Українські телефахівці увійшли до складу журі Rockie Awards 2014
Українські телефахівці увійшли до складу журі Rockie Awards 2014

Представники провідних українських національних телеканалів увійшли до складу експертного журі премії Rockie Awards. Про це повідомляє прес-служба Індустріального телевізійного комітету (ІТК).

 

Крім ІТК до голосування приєдналися телеканали «Інтер», «Україна», «1+1» та СТБ. Наприкінці березня та на початку квітня українські судді оцінювали роботи в категорії «Розважальні програми».

 

Rockie Awards - це один з найбільш значущих програмних конкурсів, який нагороджує за кращий контент на телебаченні і в цифрових медіа. Щороку переможці визначаються сотнями фахівців, що працюють у світовій медіаіндустрії. Цього року участь у суддівстві взяло понад 250 світових фахівців медіа та телеіндустрії. Премія Rockie Awards проходить в рамках Banff World Media Festival, під час якого в червні будуть оголошені переможці.

 

Від України членами журі стали:

  • Катерина Котенко, директор ІТК
  • Дмитро Кицай, директор 9-го творчого об'єднання телеканалу СТБ
  • Ірина Черняк, директор департаменту із закупівель програм телеканалу «Україна»
  • Ірина Побєдоносцева, керівник дирекції позаефірного промо та зв'язків зі ЗМІ телеканалу «Інтер»
  • Натела Чхартішвілі-Зацаринна, креативний продюсер «1+1 Продакшн»

 

ІТК наголошує, що щороку підтримує міжнародні профільні фестивалі та премії з метою розвитку та промоції українського телевізійного продукту у світі. На початку цього року ІТК організував українське суддівство телефестивалю IMPACT Awards у категорії «Стиль життя».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3000
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду