Російська газета «Известия» почала виходити в Криму

Російська газета «Известия» почала виходити в Криму

14 Квітня 2014
7240
14 Квітня 2014
18:57

Російська газета «Известия» почала виходити в Криму

7240
Російська газета «Известия» почала виходити в Криму
Російська газета «Известия» почала виходити в Криму

Російська газета «Известия» з понеділка, 14 квітня, почала виходити в Криму. Таке рішення було прийнято керівництвом газети в зв'язку з входженням півострова до складу Росії, повідомляє izvestia.ru.

 

Газета находитиме в більшість точок продажу друкованої продукції та в усі поштові відділення півострова.

 

«Друкуватися газета буде в сімферопольській друкарні ТОВ «ПЦ "Нова Ера"», що дозволить значно скоротити час доставки видання до читачів. Надалі планується розширення присутності газети за рахунок альтернативних точок продажів», - повідомила заступник гендиректора холдингу News Media (видавець «Известий») Анна Чернова.

 

Найближчим часом редакція «Известий» планує створити окремий корпункт на півострові, повідомив головний редактор Олександр Потапов.

 

Нагадаємо, 19 березня в Криму почала виходити державна «Российская газета». Це видання, а також «Аргументы и факты» створюють у Криму свої представництва, а «Комсомольская правда» перепідпорядкувала корпункт Москві, розширила штат і вдвічі збільшила наклади, пишуть «Известия».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7240
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду