«Інтер» планує запустити ток-шоу після «Подробностей недели»

«Інтер» планує запустити ток-шоу після «Подробностей недели»

28 Березня 2014
6190
28 Березня 2014
13:32

«Інтер» планує запустити ток-шоу після «Подробностей недели»

6190
«Інтер» планує запустити ток-шоу після «Подробностей недели»
«Інтер» планує запустити ток-шоу після «Подробностей недели»

Телеканал «Інтер» планує запустити ток-шоу, яке виходитиме в ефір одразу після «Подробностей недели». Про це під час чат-конференції на «Детектор медіа» повідомила новий шеф-редактор «Подробностей недели» Ольга Червакова.

 

Співведучими ток-шоу стануть журналісти, так звані «ґест-стар», які будуть задіяні у виготовленні сюжетів для «Подробностей недели» на аутсорсингу.

 

«Усе, що лишилося за дужками випуску підсумкової програми, отримає розвиток у прямоефірній дискусії журналістів і політиків. Я хочу, щоб вона була максимально жорсткою та відвертою. Якщо вийде все, як я хочу, і зі мною погодяться системно працювати журналісти, яким я довіряю, думаю, це буде яскраво», - сказала пані Червакова.

 

Як писала «Детектор медіа», програма «Подробности недели» буде залучати журналістів-фрілансерів, для багатьох з яких це буде означати повернення в професію. Зі слів пані Червакової, це будуть колишні журналісти, дуже відомі обличчя, яким довіряють українці.

 

Нагадаємо, 22 березня до новинного продакшну телеканалу «Інтер» «Національні інформаційні системи» (НІС) повернулася «команда Сергія Льовочкіна». Директором НІС було призначено Назіма Бедірова. Разом з ним до НІСу повернулися радник Сергія Льовочкіна Ігор Шувалов, Лаврентій Малазонія, який став керівником з інформаційної політики, Олександр Пилипець, який став заступником пана Малазонії, Ольга Червакова, яка стала шеф-редактором «Подробностей недели».

 

Одразу змінилися ведучі інформаційних програм «Інтера»: ведучим «Подробностей недели» замість Андрія Данилевича знову став Дмитро Анопченко, ведучим «Подробностей» замість Романа Кадєміна - Олексій Ліхман.

 

З «Подробностей недели» пішли шеф-редактор Олександр Лук'янененко та журналіст Ірина Юсупова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6190
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду